Για το απόλυτο στην Πόλη το «τριφύλλι»

Να πανηγυρίσει την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές του Top 16 της Euroleague, θέλει ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε (20:00).

Να πανηγυρίσει την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές του Top 16 της Euroleague, θέλει ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε (20:00). Οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν το σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, κόντρα στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά ως αντίπαλος το «τριφύλλι». Ο Σέρβος κόουτς κάθισε στον πάγκο των «πράσινων» για 13 χρόνια, κερδίζοντας έντεκα πρωταθλήματα, επτά κύπελλα και πέντε Euroleague.

Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της Basket League και την εξασφάλιση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο. Ο Αργύρης Πεδουλάκης προβληματίζεται για την κόπωση των παικτών του από τα συνεχόμενα δυνατά παιχνίδια. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν για τους νταμπλούχους Ελλάδος και η τεχνική ηγεσία έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση της.

Η προϊστορία είναι με το μέρος του Παναθηναϊκού, καθώς οι «πράσινοι» μετρούν δέκα νίκες σε σύνολο 14 αναμετρήσεων. Στην Τουρκία, το «τριφύλλι» έχει τρεις νίκες σε επτά ματς. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Εμίλιο Πέρεθ Πιθάρο (Ισπανία) και Ρομπέρτο Κιάρι (Ιταλία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.