Υποδοχή και… μπράβο από Ομπράντοβιτς

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς περίμενε την αποστολή του Παναθηναϊκού την Τετάρτη στο «Ulker Sports Arena» και υποδέχθηκε τους «πράσινους» με αγκαλιές και τον Αργύρη πεδουλάκη με συγχαρητήρια.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς περίμενε την αποστολή του Παναθηναϊκού την Τετάρτη στο «Ulker Sports Arena» και υποδέχθηκε τους «πράσινους» με αγκαλιές και τον Αργύρη πεδουλάκη με συγχαρητήρια. Μπορεί αύριο η Φενέρμπαχτσε να καίγεται για τη νίκη επί του «τριφυλλιού», αλλά ο Σέρβος τεχνικός φυσικά και δεν ξεχνά την πολυετή και κάτι περισσότερο από επιτυχημένη θητεία του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ιδιαίτερα με τους Διαμαντίδη, Μπατίστ και Αλβέρτη με τους οποίος διατηρεί ιδιαίτερες σχέσεις, ο Ομπράντοβιτς είχε θερμό εναγκαλισμό, ενώ χαιρέτισε και ουσιαστικά υποδέχθηκε στην Κωνσταντινούπολη όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Κορυφαία στιγμή, ωστόσο, ήταν η συνομιλία του με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο πρώην έδωσε στον νυν συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνει και τον προέτρεψε να συνεχίσει ακάθεκτος και προσηλωμένος, κλείνοντας τα αυτιά του σε όσα διάφορα ακούγονται εναντίον του κατά καιρούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.