Λάσμε: «Σεβόμαστε τον Ομπράντοβιτς αλλά πάμε να νικήσουμε»

Για την Κωνσταντινούπολη αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού ο οποίος την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστική του ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκα

Για την Κωνσταντινούπολη αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού ο οποίος την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστική του ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκα. Το παιχνίδι με την Τουρκική ομάδα έχει πάρα πολλές ιδιαιτερότητες όχι μόνο γιατί η Φενέρ παίζει με την πλάτη στον τοίχο μετά το 0-3 αλλά και γιατί στην άκρη του πάγκου βρίσκεται ο επι 13 χρόνια τεχνικός του Παναθηναϊκού Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.
Το κίνητρο της Τουρκικής ομάδας επεσήμανε στις δηλώσεις του στο Ελευθέριος Βενιζέλος και ο Αργύρης Πεδουλάκης…

«Δεν βλέπουμε αυτό το ταξίδι ως εκδρομή. Αγωνιζόμαστε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Αυτό έχει φανεί από τις πρώτες αγωνιστικές. Για παράδειγμα η Αρμάνι, μετά την ήττα από μας, έδωσε την απάντησή της. Η Φενέρ είναι μεγάλη ομάδα που έχει μεγάλο κίνητρο για τη νίκη, έχει μεγάλους παίκτες και κορυφαίο προπονητή. Είναι πολύ όμορφα αυτά τα πράγματα, είναι παρασκήνια για εσάς. Ο Ομπράντοβιτς είναι ένα κομμάτι της ιστορίας μας, μιας άλλης Ελλάδας. Εμείς τον έχουμε ψηλά. Τον σεβόμαστε και όλοι ξέρουμε ότι και ο ίδιος αγαπάει πολύ τον Παναθηναϊκό. Εμείς πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι αλλά δεν σας κρύβω ότι προβληματιζόμαστε γιατί έχουμε τρία ματς σε έξι ημέρες. Είναι αλήθεια ότι έχουμε κάποιες σταθερές, στις τελευταίες εμφανίσεις μας. Το μόνο αρνητικό στο τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό ήταν ότι δεν είχαμε την απαραίτητη ενέργεια, αλλά είναι κάτι που θα το διαχειριστούμε».

Αναφορικά με την δέσμευση του όταν ανέλαβε τον Παναθηναϊκό να διατηρήσει τα στοιχεία που είχε αφήσει παρακαταθήκη ο Ομπράντοβιτς, τόνισε: «Το είχαμε πει από την πρώτη μέρα ότι εμείς θέλουμε να κρατήσουμε το κλίμα της ομάδας, τις αρχές της. Για να παίξεις στον Παναθηναϊκό, πρέπει να παίζεις άμυνα και να μπορέσεις να κοινωνικοποιηθείς. Οι τίτλοι έρχονται στην πορεία. Ζούμε μια διαφορετική Ελλάδα από την Ελλάδα της ευδαιμονίας, όταν ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και η ΤΣΣΚΑ αγόραζαν τον καλύτερο παίκτη. Τώρα όλοι έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα».

Από την πλευρά του ο Στεφάν Λάσμε τόνισε: «Ετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, υπάρχει κούραση, αλλά αυτό είναι μέρος της δουλειάς μας. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από το ξεκίνημα. Όλοι ξέρουν την ιστορία του Ομπράντοβιτς και του Παναθηναϊκού. Όλοι τον σεβόμαστε, αλλά πάμε να νικήσουμε. Η Φενέρ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει καλούς παίκτες τόσο στην περιφέρεια όσο και στη φροντ λάιν. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το ματς για τη Φενέρ που θέλει να κάνει την πρώτη της νίκη και να συνεχίσει στο “Top-16”. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και να παίξουμε την άμυνά μας. Αν το κάνουμε θα πάνε όλα καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.