H 4η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague στα κανάλια Novasports

Λαμποράλ Κούτσα - Ολυμπιακός 24/1, 21:30 Novasports 2 & Novasports 2 HD

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός «παίζει» μπάσκετ στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της  Nova, την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στις 21:30 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD τον εκτός έδρας αγώνα των  «ερυθρόλευκων» με αντίπαλο τη Λαμποράλ Κούτσα  στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του TOP-16 στην Euroleague Basketball. Οι πρωταθλητές Ευρώπης κόντρα στην ισπανική ομάδα αναζητούν τους δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο μπάσκετ.

Εκτός όμως από το παιχνίδι του Ολυμπιακού, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τα άλλα παιχνίδια που αναμένονται ιδιαίτερα αμφίρροπα. Στη Μόσχα θα διεξαχθεί το παραδοσιακό ντέρμπι και με βαθμολογικό ενδιαφέρον, ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και στην Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στο Τελ Αβιβ, η Μακάμπι Ελέκτρα θα υποδεχθεί την Παρτίζαν. Στο Μόναχο η Μπάγερν θα αντιμετωπίσει την Γαλατασαράι και στην Βαρκελώνη θα διεξαχθεί ο ισπανικός «εμφύλιος» Μπαρτσελόνα – Ουνικάχα Μάλαγα. Στο Κούμπαν η Λοκομοτίβ θα κοντραριστεί με την Ζαλγκίρις Κάουνας και στην Κωνσταντινούπολη η Αναντόλου Εφές με την Αρμάνι Μιλάνο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων στα κανάλια Novasports έχει ως εξής:

Πέμπτη 23/1 18:45 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Νίκου Παπαδογιάννη
Πέμπτη 23/1 21:05 Μακάμπι Ελέκτρα – Παρτίζαν, Novasports 3 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη
Πέμπτη 23/1 21:15 Μπάγερν – Γαλατασαράι, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα
Πέμπτη 23/1 21:45 Μπαρτσελόνα – Ουνικάχα Μάλαγα, Novasports 1 σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου και από την Web TV του Novasports.gr
Παρασκευή 24/1 18:00 Λοκομοτίβ Κούμπαν – Ζαλγκίρις Κάουνας, Novasports 2 σε περιγραφή του Νίκου Παπαδογιάννη
Παρασκευή 24/1 20:15 Αναντόλου Εφές – Αρμάνι Μιλάνο, Novasports 3 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη
Παρασκευή 24/1 21:30 Λαμποράλ Κούτσα – Ολυμπιακός, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή και audio από το Novasports.gr

Η εκπομπή «Super Euroleague» με τον Γιώργο Συρίγο θα προβληθεί την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου στις 23:00από το Novasports 3, ενώ την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου θα προβληθεί από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Λαμποράλ Κούτσα – Ολυμπιακός.

Επίσης, οι φίλοι του μπάσκετ θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link www.novasports.gr/el-top16md4 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 4ης αγωνιστικής του TOP-16 της Euroleague.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.