Αγγέλου: «Πιο αποφασιστικός ο Παναθηναϊκός»

Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Αναντολού Εφές για την 3η αγωνιστική του Top -16 της Ευρωλίγκας ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Αναντολού Εφές για την 3η αγωνιστική του Top -16  της Ευρωλίγκας ο Βαγγέλης Αγγέλου. Ο προπονητής των Τούρκων στάθηκε στα πολλά χαμένα ριμπάουντ της ομάδας του και τόνισε πως κρατάει την προσπάθεια των παικτών του στα πρώτα τρία δεκάλεπτα.

«Καλησπέρα. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια, είχε μεγαλύτερη διάρκεια και αποφασιστικότητα. Είχαμε βάλει ως στόχο στη δική μας τακτική, ένα πρόβλημα που έχουμε στο αμυντικό ριμπάουντ. Να ξεκινήσουμε οποιαδήποτε επιθετική τακτική από το να πάρουμε την μπάλα. Τα επιθετικά ριμπάουντ ήταν πρόβλημα για εμάς από το πρώτο δεκάλεπτο κι αυτό μας τιμώρησε στο τέλος του παιχνιδιού. Νομίζω ότι μείναμε έξω από το ματς στα τελευταία λεπτά λόγω των χαμένων αμυντικών ριμπάουντ. Κρατάω την προσπάθεια των παικτών μου τα τρία πρώτα δεκάλεπτα και πιστεύω ότι γυρίζοντας οι Χόπσον και Γκονλούμ που έμειναν έξω, θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη γνώση για τα επόμενα παιχνίδια σε ένα βαρύ πρόγραμμα για μας. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου στη συνέντευξη Τύπου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.