Παπανικολάου: «Δεν μπορείς να το περιγράψεις με λόγια…» (video)

Φορτισμένος συναισθηματικά, ο Κώστα Παπανικολάου μίλησε στην κάμερα του novasports για την υποδοχή που του επεφύλασσε ο κόσμος του Ολυμπιακού, τις αναμνήσεις τους αλλά και τη Μπαρτσελόνα.

Φορτισμένος συναισθηματικά, ο Κώστα Παπανικολάου μίλησε στην κάμερα του novasports για την υποδοχή που του επεφύλασσε ο κόσμος του Ολυμπιακού, τις αναμνήσεις τους αλλά και τη Μπαρτσελόνα.

«Δεν μπορείς να το περιγράψεις με λόγια. Είναι πολύ συγκινητική και όμορφη στιγμή το να τυχαίνεις τέτοιας υποδοχής σε ένα γήπεδο που πέρασες τέσσερα χρόνια και να συνειδητοποιείς πως κι εσύ κατάφερες να δώσεις κάτι σε αυτή την ομάδα που πέτυχε αυτά τα πράγματα. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Εύχομαι ότι καλύτερο για όλα τα τιμήματα του Ολυμπιακού και οι φίλαθλοι να είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί και να στηρίζουν την ομάδα όπως το έχουν αποδείξει με τα συνεχόμενα sold out» ήταν τα πρώτα λόγια του πρώην «ερυθρόλευκου» φόργουορντ για να συνεχίσει:

«Προσπάθησα να είμαι συγκεντρωμένος αλλά είναι δύσκολο, όταν από την προθέρμανση σε υποδέχεται ζεστά ο κόσμος. Πέρασαν πολλές εικόνες αυτές τις δύο μέρες, είδα άτομα, είναι δύσκολο να κρατήσεις τη συγκέντρωσή σου. Το ίδιο μου έλεγαν και οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα».

Για το 3-0 της Μπαρτσελόνα, είπε:

«Είναι πολύ νωρίς είναι μόλις η 3η εβδομάδα. Μπορούν να το καταλάβουν όσοι ξέρουν το Τοp 16. Οι νίκες με Φενέρ και Ολυμπιακό  είναι χρυσές αλλά δεν μας κάνει φαβορί αυτό, να μείνουμε συγκεντρωμένοι».

Σχετικά με το κάδρο που του προσέφερε ο Ολυμπιακός, τόνισε:

«Είναι πολύ όμορφο, θα μπει στο καλύτερο μέρος του σπιτιού μου. Ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους,  τους προέδρους, για υποδοχή. Το δέσιμο που έχω βλέπω να ισχύει και από την άλλη πλευρά» ήταν τα λόγια του ενώ δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του και στον πρώην συμπαίκτη του Δημήτρη Μαυροειδή που βρέθηκε στα στούντιο των καναλιών novasports:

«Να είσαι γερός και να περνάς καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.