Θέλει να διευρύνει το σερί του

Να πανηγυρίσει την τρίτη του σερί νίκη στο Top 16 θέλει ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ (21:45).

Να πανηγυρίσει την τρίτη του σερί νίκη στο Top 16 θέλει ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ (21:45). Οι «πράσινοι» θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα, προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή του ομίλου και να δώσουν συνέχεια στις καλές τους εμφανίσεις. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ο Έλληνας προπονητής τόνισε στους παίκτες του, πως πρέπει να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα και πως πρέπει να είναι αρκετά συγκεντρωμένοι στο ματς με τους Τούρκους. Από την άλλη πλευρά, ο Βαγγέλης Αγγέλου θέλει από τους παίκτες του να παρουσιάσουν το καλό τους αγωνιστικό προφίλ, προκειμένου να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο Top 16. Η Εφές μετρά δυο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του ομίλου.

Ο Παναθηναϊκός έχει την προϊστορία με το πλευρό του, καθώς σε σύνολο 18 αναμετρήσεων, μετράει δώδεκα νίκες. Σε εννέα ματς στην Αθήνα, το «τριφύλλι» έχει πανηγυρίσει επτά νίκες. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μιλιβόγιε Γιόβτσιτς (Σερβία), Μιγκέ Πέρεθ Πέρεθ (Ισπανία) και Πέταρ Ομπράντοβιτς (Βοσνία/Ερζεγοβίνη).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.