Ντάνστον: «Μας δίνει επιπλέον κίνητρο ο κόσμος» (video)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ για την 3η αγωνιστική του Τοp-16 της Ευρωλίγκας, με τον Μπράιαντ Ντάνστον να στέκεται στη στήριξη του κόσμου.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ για την 3η αγωνιστική του Τοp-16 της Ευρωλίγκας, με τον Μπράιαντ Ντάνστον να στέκεται στη στήριξη του κόσμου. Ο 27χρονος σέντερ με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο  Youtube τόνισε πως οι λεπτομέρειες θα κρίνουν τον νικητή  του αυριανού αγώνα και υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα καταφέρουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά τη βαριά ήττα στο Μιλάνο.

«Είμαστε έτοιμοι. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ανυπομονώ και πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι. Πιστεύω πως θα επιστρέψουμε από το άσχημο και ντροπιαστικό παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας», είπε αρχικά ο σέντερ των Πρωταθλητών
Ευρώπης και συνέχισε αναφερόμενος στο τι θα κρίνει τον νικητή της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα:

«Τα μικρά πράγματα θα ορίσουν τον νικητή του αυριανού παιχνιδιού. Όταν παίζουν δύο ισάξιες ομάδες, οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Τα ριμπάουντ, ποιος θα πάρει τις χαμένες μπάλες.  Πρέπει να παίξουμε ομαδικά».

Τέλος, ερωτηθείς για τη στήριξη του κόσμου είπε: «Μας δίνει επιπλέον κίνητρο η παρουσία του κόσμου. Δεν βοηθάει μόνο εμάς να παίξουμε καλά ή να επιστρέψουμε, όταν δεν παίζουμε καλά, αλλά δημιουργεί προβλήματα και στον αντίπαλο και αυτό θα κάνει και με την Μπαρτσελόνα».

Δείτε όσα δήλωσε ο Μπράιαντ Ντάνστον, αλλά και μέρος της τελευταίας προπόνησης του Ολυμπιακού πριν το ματς με τους Καταλανούς:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.