Μπέγκιτς: «Να μην επαναλάβουμε τα λάθη του Μιλάνου»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ για την 3η αγωνιστική του Top - 16 της Ευρωλίγκας και όπως δήλωσε ο Μίρζα Μπέγκιτς, το ζητούμενο για τους «ερυθρόλευκους» είναι να μην επαναλάβουν τα λάθη που έκαναν στο Μιλάνο, κόντρα στην Αρμάνι.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ για την 3η αγωνιστική του Top – 16 της Ευρωλίγκας και όπως δήλωσε ο Μίρζα Μπέγκιτς, το ζητούμενο για τους «ερυθρόλευκους» είναι να μην επαναλάβουν τα λάθη που έκαναν στο Μιλάνο, κόντρα στην Αρμάνι.

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ έμπειρη ομάδα, μία από τις καλύτερες στην Ευρωλίγκα με παίκτες σε όλες τις θέσεις. Χρειάζεται συγκέντρωση και να μην επαναλάβουμε τα λάθη του Μιλάνου. Έχουν καλή χημεία παρότι άλλαξαν πολλούς παίκτες το καλοκαίρι. Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό για να τα καταφέρουμε», δήλωσε αρχικά ο Σλοβένος σέντερ.

Όσον αφορά τον Άντε Τόμιτς, με τον οποίο τέθηκε πολλές φορές αντιμέτωπος φορώντας την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ανέφερε: «Είναι πολύ καλός παίκτης. Τον γνωρίζω καλά από πέρυσι και ελπίζω να παίξω περισσότερο για να βοηθήσω. Πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, αλλά οι τραυματισμοί με έχουν βγάλει εκτός ρυθμού». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.