Μποντίρογκα: Ο «Ζοτς» μπορεί την… ανατροπή

Η άποψη του Ντέγιαν Μποντίρογκα περί Μπαρτσελόνα και φαβορί δε διαφέρει από των υπολοίπων.

Η άποψη του Ντέγιαν Μποντίρογκα περί Μπαρτσελόνα και φαβορί δε διαφέρει από των υπολοίπων, μόνο που ο Σέρβος σούπερ σταρ ξέρει τι θα πει «Ομπράντοβιτς», γι’ αυτό και μίλησε περί δυνατότητας ανατροπής λόγω του «πολυμήχανου» Σέρβου τεχνικού. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο… μειονέκτημα Μάριτς, αλλά και σε παίκτες που έχει ξεχωρίσει στη φετινή Ευρωλίγκα.

Τα σέβη του στον τέως προπονητή και συμπατριώτη του υπέβαλλε ο «Μποντ» με τα όσα είπε για τον «Ζοτς». «Δε γνωρίζω αν ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να αποκλείσει την Μπάρτσα, αλλά με την εμπειρία και την ικανότητα του κόουτς Ομπράντοβιτς, μπορεί να κάνει την έκπληξη», ήταν τα λόγια του πρώην αστέρα του «τριφυλλιού». Στη συνέχεια μίλησε για τους δύο αντπάλους, λέγοντας πως «είναι το πιο αμφίρροπο ζευγάρι. Η Μπαρτσελόνα τα έχει όλα, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει το μειονέκτημα του Μάριτς, που μόλις αποθεραπεύτηκε από τον τραυματισμό του. Η Μπαρτσελόνα διαθέτει πλήρες ρόστερ με 12 ισάξιους παίκτες, οι οποίοι μπορούν να παίξουν όλα τα στιλ παιχνιδιού. Είναι από τα δυνατά φαβορί για το φετινό τίτλο, αφού το Final Four είναι στην έδρα της».

Τέλος, αναφερόμενους σε παίκτες που κάνουν τη διαφορά στη φετινή διοργάνωση ξεχώρισε τον Ναβάρο, που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός, αλλά και στον παίκτη που ίσως απουσιάσει από την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σιένα, τον Τεόντοσιτς δηλάδή. «Δεν είναι μόνο ένας, αυτός που κάνει τη διαφορά στη φετινή Ευρωλίγκα. Υπάρχουν έμπειροι και καλοί παίκτες, όπως οι Ναβάρο και Τεόντοσιτς, οι οποίοι κάνουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα και γι’ αυτό είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τον έναν από τους δύο», εξήγησε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.