Ομπράντοβιτς: «Αν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε»

Σίγουρος πως η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ μπορεί να πετύχει αν ακολουθήσει το επιτυχημένο παράδειγμα του Παναθηναϊκού, δηλαδή όλοι μαζί, παίκτες, προπονητές, διοίκηση και κόσμος να είναι ενωμένοι εμφανίστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Σίγουρος πως η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ μπορεί να πετύχει αν ακολουθήσει το επιτυχημένο παράδειγμα του Παναθηναϊκού, δηλαδή όλοι μαζί, παίκτες, προπονητές, διοίκηση και κόσμος να είναι ενωμένοι εμφανίστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής στο πλαίσιο σεμιναρίου προπονητικής το οποίο διεξάγεται στην Πράγα στο περιθώριο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων τόνισε πως οι φιλοδοξίες είναι μεγάλες, ωστόσο είναι νωρίς ακόμη για να θέσουν στόχους, αφού στο ρόστερ υπάρχουν μόλις 3-4 παίκτες.

«Είναι σημαντικό απ’ την πρώτη ημέρα όλοι να έχουμε την ίδια ιδέα. Η Φενέρ δεν απευθύνθηκε σε εμένα για να πετύχει μέτρια αποτελέσματα, ούτε εγώ ως προπονητής θέλω να είμαι μέτριος. Δε θα πετύχουμε τίποτα, αν δεν έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες. Τη δεδομένη στιγμή είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσουμε ποιες είναι οι πιθανότητες επιτυχίας μας, αφού έχουμε μόλις 3-4 παίκτες στο ρόστερ. Πρέπει να δούμε πώς έχει η κατάσταση, κάποια συμβόλαια έχουν λήξει, άλλοι έχουν τη δυνατότητα να αποχωρήσουν, ενώ η ομάδα έχει μερικές περιπτώσεις νεαρών παικτών, οι οποίοι ίσως αξίζουν προσοχής. Όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο, τότε μπορούμε να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα. Αλλά όσον αφορά τις φιλοδοξίες, δε μπορεί να αλλάξει κάτι. Οι φιλοδοξίες πρέπει να είναι μεγάλες. Πρέπει όλοι να το συνειδητοποιήσουμε, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Στον Παναθηναϊκό χρειάστηκε να επαναλάβω πολλές φορές πως έπρεπε να ήμαστε όλοι μαζί, παίκτες, προπονητές, διοίκηση και κόσμος. Αν είμαστε ενωμένοι, έχουμε περισσότερες πιθανότητες να πετύχουμε πράγματα», δήλωσε ο «Ζοτς» στη σερβική εφημερίδα Zurnal.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.