Απαισιοδοξία στη Βαρκελώνη για Σπανούλη

Αλλαγή κλίματος στις καταλανικές εφημερίδες, σχετικά με την υπόθεση του Βασίλη Σπανούλη και τις πιθανότητες μετεγγραφής του στη Μπαρτσελόνα.
Δημοσίευση: 06/07/2013 - 10:40

Αλλαγή κλίματος στις καταλανικές εφημερίδες, σχετικά με την υπόθεση του Βασίλη Σπανούλη και τις πιθανότητες μετεγγραφής του στη Μπαρτσελόνα. Και ενώ τις προηγούμενες ημέρες, ο προσκείμενος στους «μπλαουγκράνα» Τύπος, υποστήριζε πως ο διεθνής γκαρντ βρίσκονταν κοντά στη συμφωνία με την καταλανική ομάδα, μετά τη συνάντηση του αρχηγού των «ερυθρολεύκων» με τους Αγγελόπουλους, άλλαξε τη στάση του.

Η εφημερίδα «Sport» αναφέρει πως «η Μπαρτσελόνα λέει αντίο στον Σπανούλη», θέλοντας να δείξει με αυτό τον τρόπο πως ελαχιστοποιούνται οι ελπίδες για την απόκτηση του 31χρονου παίκτη. Στο ρεπορτάζ της, φιλοξενείται η συνάντηση του Σπανούλη με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, καθώς επίσης και οι δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η εφημερίδα «El Mundo Deportivo», η οποία αναφέρει πως ο Σπανούλης επιλέγει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Πάντως, οι Καταλανοί υποστηρίζουν πως μέχρι τη Δευτέρα που ο Σπανούλης αναμένεται να δώσει την οριστική του απάντηση στη διοίκηση του Ολυμπιακού, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά και μπορεί να γίνει νέα ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση.