“Aυτοκτονία”

"Αυτοκτονία" του Παναθηναϊκού απέναντι στην Λιέτουβος και ήττα με 68-67 μέσα στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του… Ή αλλιώς έκανε τα εύκολα δύσκολα. Θα μπορούσε κανείς να δώσει πολλούς τίτλους για την εντός έδρας «αυτοκτονία» του Παναθηναϊκού απέναντι στην Λιέτουβος και την ήττα με 68-67 μέσα στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» φανέρωσαν ξανά τις χτυπητές αδυναμίες που έχουν φέτος, η έλλειψη πλουραλισμού στην περιφέρεια «φώναζε» σε ένα ακόμα παιχνίδι και οι Λιθουανοί που παρακολουθούσαν από κοντά σε όλη τη διάρκεια του ματς, βρήκαν τον τρόπο να… κλέψουν τους βαθμούς στο φινάλε.

Ο Διαμαντίδης με δύο εύστοχες βολές (αφού πρώτα ο Νίκολας είχε κρατήσει με ατομικούς πόντους στο «κόλπο» το «τριφύλλι») διαμόρφωσε το 67-66, 7” πριν το τέλος όμως με δύο δικές τους εύστοχες βολές (μετά από αμφισβητούμενο φάουλ που χρέωσαν οι διαιτητές τον Διαμαντίδη) οι φιλοξενούμενοι πέρασαν και πάλι μπροστά 3” πριν ακουστεί για τελευταία φορά η κόρνα της γραμματείας.

Ακολούθησε χαμένο «τρίποντο» του Νίκολας σε νεκρό χρόνο και πλέον οι πρωταθλητές Ελλάδος εξαρτιόνται από άλλους σε ότι αφορά την πρώτη θέση του ομίλου. Καταρχήν βέβαια θέλουν οπωσδήποτε νίκη την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της Μάλαγα και έπειτα ήττα της Κάχα Λαμποράλ σε ένα από τα δύο τελευταία της παιχνίδια, για να διεκδικήσουν την πρωτιά, που δίνει πλεονέκτημα έδρας στην προημιτελική φάση.

Αλλιώς η πιθανότητα να πέσει ο Παναθηναϊκός πάνω στην Μπαρτσελόνα (με μειονέκτημα έδρας) θα είναι μεγάλη και η υπόθεση πρόκριση στο φάιναλ φορ της Βαρκελώνης εξαιρετικά δύσκολη.

Τα δεκάλεπτα: 20-23, 39-34, 53-48, 67-68

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τέπιτς 6, Περπέρογλου 8, Μπατίστ 11, Φώτσης 8, Σάτο 2, Νίκολας 10, Τσαρτσαρής 7, Διαμαντίδης 8, Βουγιούκας 1, Καϊμακόγλου 6
ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ: Στράουμπερι 5, Μπιέλιτσα 10, Γκεγκεβίτσιους 3, Βαλαντσιούνας 6, Νιούλεϊ 16, Νάλγκα 5, Γιασάιτις 4, Ελ-Αμίν 11, Μπαγριάμοβιτς 7


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.