Και τώρα ΟΑΚΑ για τον Ολυμπιακό

Στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στρέφεται η προσοχή του Ολυμπιακού, μετά τη δέκατη νίκη στην Euroleague.

Στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στρέφεται η προσοχή του Ολυμπιακού, μετά τη δέκατη νίκη στην Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την πρώτη φάση της εφετινής διοργάνωσης αήττητοι, μετά το ματς με τη Ζιελόνα Γκόρα και θα ασχοληθούν με το Top 16, μετά το ματς με τον «αιώνιο» αντίπαλο τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ (19:30).

Στις τάξεις του Ολυμπιακού επικρατεί προβληματισμός για τους τραυματισμούς των Έισι Λο και Μπρεντ Πέτγουεϊ. Οι δυο παίκτες θα κάνουν αγώνα δρόμου, προκειμένου να είναι έτοιμοι για το ματς με τους «πράσινους». Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν τον «αιώνιο» αντίπαλο με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, τόσο λόγο του 23/23 που έχουν φέτος, όσο και της νίκης τους επί των νταμπλούχων Ελλάδος, στην αρχή της σεζόν στο ΣΕΦ.

Στα της Euroleague, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης τις Μπαρτσελόνα, Αναντολού Εφές και Φενέρμπαχτσε, Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, Μάλαγα και δυο από τις Λοκομοτίβ Κούμπαν, Λαμποράλ Κούτσα και Παναθηναϊκό. Ο όμιλος θα ολοκληρωθεί μετά την αναμέτρηση των Ρώσων με τους Βάσκους, που ουσιαστικά θα ολοκληρώσει την κατάταξη στον όμιλο του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» δε θα βρεθούν στον όμιλο του Ολυμπιακού, μόνο αν κερδίσει η Λοκομοτίβ την αναμέτρηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.