Περίπατος της Μπαρτσελόνα (video)

Οι ψηλοί της Μπαρτσελόνα έκαναν τη διαφορά στην αναμέτρηση με την Μπουντιβέλνικ και οδήγησαν τους Καταλανούς στη νίκη με 96-77.

Οι ψηλοί της Μπαρτσελόνα έκαναν τη διαφορά στην αναμέτρηση με την Μπουντιβέλνικ και οδήγησαν τους Καταλανούς στη νίκη με 96-77. Πολύ καλή απόδοση είχε και ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος τελείωσε την αναμέτρηση με 8 πόντους (4/5 δίποντα), πέντε ριμπάουντ, πέντε ασίστ και ένα κλέψιμο.

Οι “Μπλαουγκράνα” από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο έχτισαν διαφορά με διψήφιο αριθμό, την οποία διατήρησαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μόνο στο τρίτο δεκάλεπτο κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι να “ροκανίσουν” λίγο τη διαφορά, αλλά η παρέα του Παπανικολάου δεν ανησύχησε ιδιαίτερα και έφτασε στην έβδομη της νίκη στην πρώτη φάση, όσους έχει και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Καταλανοί τερμάτισαν στην τρίτη θέση πίσω από τη Φενέρμπαχτσέ και τους Ρώσους. Αντίθετα οι Ουκρανοί αποχαιρετούν την Ευρωλίγκα από την τελευταία θέση και με μόλις δύο νίκες.   

Στον όμιλο του Ολυμπιακού θα βρεθούν οι Καταλανοί, μαζί ακόμα με τις Φενέρμπαχτσε, Μιλάνο, Μάλαγα, Έφες και τους 2ο και 4ο από τον όμιλο του Παναθηναϊκού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.