Πεδουλάκης: «Πρέπει να τους διαβάσουμε σωστά»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων της Ευρωλίγκας και όπως δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης το ζητούμενο είναι να ελέγξουν το ρυθμό και να διαβάσουν σωστά τους Ισραηλινούς σε επίθεση και άμυνα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων της Ευρωλίγκας  και όπως δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης το ζητούμενο είναι να ελέγξουν το ρυθμό και να διαβάσουν σωστά τους Ισραηλινούς σε επίθεση και άμυνα. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως οι «πράσινοι» έχουν πρόβλημα στη δημιουργία, ωστόσο αυτό θα το βελτιώσουν, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός πως η Ευρωλίγκα μετέθεσε για την Παρασκευή την αναμέτρηση της Λοκομοτίβ Κούμπαν με τη Λαμποράλ Κούτσα.

«Αύριο έχουμε ένα ματς με τη Μακάμπι. Πρόκειται για δύο ομάδες με μεγάλη προϊστορία. Έχουν παίξει τελικούς και μεγάλα παιχνίδια, γεγονός που από μόνο του καθιστά ενδιαφέροντα τον αυριανό αγώνα. Κόντρα στη Μακάμπι κλείνει η σειρά των αναμετρήσεων της πρώτης φάσης. Σημαντικό για εμάς είναι να βελτιωνόμαστε και να κοιτάξουμε τους χρόνους, γιατί σε τέσσερις ημέρες έχουμε ένα ακόμη κρίσιμο παιχνίδι. Η Μακάμπι παίζει κατά κόρον με χαμηλά σχήματα. Παίζει ανοιχτά και χρειάζεται χώρο στην επίθεση. Είναι σημαντικός ο έλεγχος του ρυθμού. Στην άμυνα παίζει με σκοπό να μπερδέψει τον αντίπαλο. Πρέπει να τους διαβάσουμε σωστά», είπε αρχικά ο Πεδουλάκης.

Όσον αφορά τον ορισμό της αναμέτρησης της Κουμπάν με την Κούτσα την Παρασκευή από την Euroleague (αρχικά ήταν προγραμματισμένος για την Πέμπτη) σχολίασε: «Εγώ είμαι προπονητής και μπορώ να μιλάω για τεχνικά ζητήματα. Η λίγκα αφορά τους ιδιοκτήτες των ομάδων. Εφόσον δεν προάγει το άθλημα να καθίσουν να το δουν».

Τέλος,  για τον τρόπο χρησιμοποίησης των περιφερειακών της ομάδας είπε: «Παίξαμε τον δεύτερο γύρο στην έδρα μας. Είχαμε χρόνο να κάνουμε προπόνηση. Η ομάδα έπαιξε πολλά παιχνίδια ουσιαστικά χωρίς τον Ρόκο στην πρώτη φάση. Είναι σημαντικός παίκτης και βοηθά τον Δημήτρη σε επίθεση και άμυνα. Στο post up παιχνίδι έχουμε ένα θέμα. Θα πρέπει να βελτιώσουμε αυτό το κομμάτι. Από εκεί και πέρα προσπαθούμε να βάλουμε και τους δύο νέους στο κομμάτι της δημιουργίας. Ο Νίκος, που είναι η πρώτη του χρονιά τα κατάφερε. Ο Βλάντο πρέπει να γίνει πρώτα δημιουργός και μετά εκτελεστής, κάτι που δεν έχει συνηθίσει. Επίσης, πρέπει να βελτιώσουμε τον πρωτεύοντα και τον δευτερεύοντα αιφνιδιασμό. Στο πρώτο γύρο παίζαμε ουσιαστικά χωρίς κάποια παιδιά που για εμάς είναι σημαντικά». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.