Αντιδράσεις για τη διαφορετική ώρα

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στις τάξεις του Παναθηναϊκού, η απόφαση της Euroleague να ορίσει σε διαφορετική ώρα την αναμέτρηση της Λαμποράλ Κούτσα με τη Λοκομοτίβ Κούμπαν.

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στις τάξεις του Παναθηναϊκού, η απόφαση της Euroleague να ορίσει σε διαφορετική ώρα την αναμέτρηση της Λαμποράλ Κούτσα με τη Λοκομοτίβ Κούμπαν.

Οι «πράσινοι» περίμεναν η συγκεκριμένη αναμέτρηση να ξεκινήσει την ίδια ώρα με το δικό τους ματς, κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε τελικά. Οι διοργανωτές όρισαν τις δυο αναμετρήσεις σε διαφορετική ημέρα, κάτι που ενόχλησε τη διοίκηση του «τριφυλλιού», η οποία δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά της.

Οι «πράσινοι» σε περίπτωση νίκης επί των πρώτων Ισραηλινών και ήττας της Λοκομοτίβ, θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση του ομίλου τους, ενώ σε περίπτωση νίκης των Ρώσων, θα τερματίσουν στην τρίτη θέση. Σε περίπτωση ήττας των νταμπλούχων Ελλάδος και νίκης των Βάσκων, το «τριφύλλι» τερματίζει στην τέταρτη θέση, ενώ αν ηττηθούν οι Βάσκοι θα είναι τρίτο.

Αν ο Παναθηναϊκός τερματίσει στη δεύτερη ή στην τέταρτη θέση, τότε θα πάει στον όμιλο, που θα βρίσκονται οι Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακός. Αντιθέτως, αν τερματίσει τρίτος, θα πάει στον όμιλο των Ρεάλ Μαδρίτης, Γαλατάσαραϊ και Μακάμπι Τελ Αβίβ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.