Ιτούδης: «Είχαμε θέματα μες το παιχνίδι, αλλά τα διαχειριστήκαμε» (video)

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ μιλώντας στη Nova επεσήμανε πως η ομάδα του κατάφερε να υπερκεράσει τα εμπόδια που της παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του τελικού με την Έφες.

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στη Nova και τη Δώρα Παντέλη, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του τελικού, έχοντας γράψει ιστορία, ως ο μοναδικός Έλληνας προπονητής με δύο Euroleague στο παλμαρέ του.

«Είμαι άνθρωπος, σίγουρα έχω κι εγώ συναισθήματα, ωστόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα πολύ απλά δεν υπάρχουν, υπάρχει επαγγελματισμός και μόνο αυτό. Έτι πρέπει να λειτουργώ για να βοηθάω τους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένειά μου για τις ώρες που ξοδεύω στο video και δεν τις αφιερώνω στα αγαπημένα πρόσωπά μου, τους ευχαριστώ για τη στήριξη. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, είχαμε τα θέματά μας τα διαχειριστήκαμε, είναι μέρος της προπόνησης αυτά που βλέπετε, όπως για παράδειγμα η διαχείριση του Ροδρίγεθ. Θέλω να πανηγυρίσω με τους παίκτες μου, είναι μεγάλη επιβράβευση ο τίτλος, αντιλαμβανόμαστε την πίεση που έχουν οι διοικούντες, αλλά γνωρίζουν πως κάνουμε καλή δουλειά με τους συνεργάτες μου» είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ιτούδης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.