Πέρασε στα ψιλά η «άλωση»

Ο Ολυμπιακός «άλωσε» το «Παλάου Μπλαουγκράνα» και ανάγκασε τον καταλανικό Τύπο να κάνει απλή αναφορά στο αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα.
Δημοσίευση: 18/04/2015 - 09:52

Ο Ολυμπιακός «άλωσε» το «Παλάου Μπλαουγκράνα» και ανάγκασε τον καταλανικό Τύπο να κάνει απλή αναφορά στο αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «El Mundo Deportivo» αναφέρει πως πλέον, η Μπαρτσελόνα είναι υποχρεωμένη να κερδίσει στην Αθήνα, προκειμένου να διατηρήσει «ζωντανές» τις ελπίδες της για πρόκριση στο Final 4 της Μαδρίτης.


Χαρακτηριστικά, αναφέρει: «Ο Ολυμπιακός δεν ήταν ο αδύναμος αντίπαλος που παρουσιάστηκε στον πρώτο αγώνα. Άλλαξε αυτό το πρόσωπο και από ένα ραγισμένο τοίχο άρχισε να μοιάζει ένα ατσαλωμένο σύνολο. Η άμυνα και ο έλεγχος του ρυθμού έγιναν το ελληνικό δράμα της Μπαρτσελόνα. Τώρα είναι υποχρεωμένη να νικήσει στην Αθήνα».


Από την πλευρά της, η εφημερίδα «El Periodico de Catalunya» τονίζει: «Ο Ολυμπιακός ανέδειξε τις αδυναμίες της Μπαρτσελόνα, που έχασε καθαρά και τώρα έχει δύσκολη αποστολή στην Αθήνα. Από την αρχή οι μπλαουγκράνα υπέφεραν από τη δυναμικότητα των αντιπάλων και υπέστησαν μια οδυνηρή ήττα».


Η εφημερίδα «Sport» γράψει για τον συγκεκριμένο αγώνα: «Ο Ολυμπιακός ανέκτησε την εικόνα του πρωταθλητή και πέρασε με νίκη από το Παλάου βγάζοντας την Μπαρτσελόνα νοκ άουτ με τρίποντα. Ο αστέρας των Ελλήνων, Βασίλης Σπανούλης, επέστρεψε και μετά από το πρώτο ματς που ήταν εξαφανισμένος ηγήθηκε της ομάδας του μαζί με τον Γιώργο Πρίντεζη. Οι μπλαουγκράνα παρέδωσαν πνεύμα και τώρα η σειρά μεταφέρεται στην Αθήνα».