Ρεάλ: Προτεραιότητες, ανανεώσεις και «αντίο»

Λίγες ημέρες αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας, η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκάθαρες ιδέες για το πώς θέλει να κινηθεί στο μεταγραφικό καλοκαίρι. Διαβάστε τι αναφέρει η ισπανική Marca.

Λίγες ημέρες αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας, η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκάθαρες ιδέες για το πώς θέλει να κινηθεί στο μεταγραφικό καλοκαίρι. Διαβάστε τι αναφέρει η ισπανική Marca. 

Προτεραιότητες για τη «βασίλισσα» είναι οι Φακούντο Καμπάσο και Έντι Ταβάρες. Ο Αργεντινός έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, όμως στη Ρεάλ έχουν ξεκινήσει ήδη τις διεργασίες για την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του. Το NBΑ είναι η μεγαλύτερη απειλή αυτή τη στιγμή, καθώς σε κάθε άλλη περίπτωση ο εκρηκτικός πλέι-μέικερ δεν το κουνάει από τη Μαδρίτη. 

Η περίπτωση του Έντι Ταβάρες είναι απλή, αφού μόνο τα τυπικά απομένουν για την επέκταση του συμβολαίου του για άλλα 4+1 χρόνια. 

Ο Γκουστάβο Αγιόν αποχωρεί μετά από 5 χρόνια από τη Ρεάλ, κάτι που είναι γνωστό αρκετό καιρό τώρα. Ένα από τα ονόματα που κυκλοφορούν για την αντικατάστασή του είναι αυτό του πρώην σέντερ της Χίμκι, Τζόρνταν Μίκι. 

Ο Φαμπιάν Κοζέρ έχει ήδη πρόταση ανανέωσης στα χέρια του, εντούτοις δεν έχει απαντήσει ακόμα καθώς τον απασχολεί ένα προσωπικό θέμα. Το θέμα αναμένεται να έχει κλείσει, θετικά ή αρνητικά, ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας. 

Ο Τζέφρι Τέιλορ συνεχίζει για άλλα τρία χρόνια. 

Δεδομένη είναι η απόκτηση του Νίκο Λαπροβίτολα, τον οποίο ναι μεν θέλει να κρατήσει η Μπανταλόνα, αλλά δεν μπορεί να ανταγωνιστεί οικονομικά τους  «μερένγες». 

Ένα όνομα που παίζει ισχυρά για την Ρεάλ είναι αυτό του Κάρλος Αλoθέν, του 18χρονου γκαρντ της Σαραγόσα που «έβγαλε μάτια» στο φετινό πρωτάθλημα.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.