Σ.Ε.Φ.: Τέσσερα χρόνια Δημιουργίας!

Με τη συμπλήρωση της τετραετίας, η διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας προχώρησε σε έναν απολογισμό των πεπραγμένων της, όπως επίσης, των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και εκείνων που είναι προς υλοποίηση.

Με τη συμπλήρωση της τετραετίας, η διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας προχώρησε σε έναν απολογισμό των πεπραγμένων της, όπως επίσης, των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και εκείνων που είναι προς υλοποίηση.

Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», του Σ.Ε.Φ., παρόντες ήταν ο νυν πρόεδρος Νίκος Λύτρας, οι πρώην πρόεδροι, Νίκος Ιωαννίδης και Γιώργος Μανιάτης και ο Συντονιστής Διευθυντής, Γιώργος Δημόπουλος, ενώ το «παρών» έδωσε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. 
 
 Ο κ. Λύτρας μίλησε για τη δραματική κατάσταση που επικρατούσε στο Σ.Ε.Φ. με την ανάληψη των καθηκόντων της διοίκησης το 2015: «Τόσο από πλευράς των οικονομικών του οργανισμού όσο και λειτουργίας αυτού. Δεν υπήρχε όραμα. Ο περιβάλλον χώρος είχε περιέλθει στο ΤΑΙΠΕΔ και ο χώρος είχε εγκαταλειφθεί στην τύχη του, με αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί σε άβατο. Όλα αυτά καταφέραμε και τα βάλαμε όλα σε μία σειρά».

Ο Νίκος Ιωαννίδης επεσήμανε: «Αντικρίσαμε εικόνες πλήρους εγκατάλειψης και εργαζόμενους ικανούς μεν σοκαρισμένους δε, που δεν είχαν καμία καθοδήγηση. Τα μέλη του Δ.Σ. γίναμε μία ομάδα, δουλέψαμε σκληρά και καταφέραμε να επανεντάξουμε τον περιβάλλοντα χώρο στο στάδιο».

Ο Γιώργος Μανιάτης πρόσθεσε από την πλευρά του: «Ήταν μεγάλη τιμή και ευθύνη του να βρεθώ στο στάδιο και σε μία δύσκολη συγκυρία και να μπορέσουμε να πάμε όλοι μαζί στην επόμενη μέρα. Πόροι δεν υπήρχαν, οι εργαζόμενοι ήταν πιεσμένοι από τις περικοπές που τους είχαν επιβληθεί και τις αλλαγές. Σε κάθε περίπτωση νομίζω κάνοντας τον απολογισμό μένει μία γλυκιά γεύση. Όλοι είδαν τις προθέσεις της διοίκησης, οι οποίες ήταν ξεκάθαρες στην κατεύθυνση να βοηθήσουν, να διευκολύνουν, να λύσουν προβλήματα και να κάνουμε βήματα μικρά στην επόμενη μέρα, χωρίς να χαθεί καμία θέση εργασίας. Το μείζον ήταν να παραμείνει στο στάδιο στα χέρια των εργαζομένων, των ανθρώπων που το πονούν και ο μόνος τρόπος ήταν να είναι βιώσιμο. Κινηθήκαμε στη σωστή κατεύθυνση και τα καταφέραμε».

Ακολουθώντας αυστηρά έναν στρατηγικό σχεδιασμό, η διοίκηση του Σ.Ε.Φ. απέδειξε έμπρακτα ότι οι δημόσιοι οργανισμοί, με χρηστή διαχείριση είναι όχι απλώς βιώσιμοι, ανταγωνιστικοί και δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τον ιδιωτικό τομέα. 

Τέλος, το λόγο πήρε ο συντονιστής διευθυντής, Γιώργος Δημόπουλος, ο οποίος ανέλαβε αναλυτικά την παρουσίαση.

Χρηστή διοίκηση οικονομικός εξορθολογισμός

-400 χιλιάδες ευρώ ήταν οι υποτροφίες που δόθηκαν σε 75 αθλητές, οι οποίες προήλθαν από την εξοικονόμηση πόρων που έγινε από πλευράς Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. 

-Διεκδικήθηκαν επιτέλους χρέη από μισθωτές, τα οποία ξεπερνούσαν τα 3 εκ. ευρώ.

-Υπογράφηκαν συμβόλαια με όλους τους πελάτες σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, όπου διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν συμφωνίες διά αλληλογραφίας.

-Τα ταμειακά διαθέσιμα στη λήξη του 2015 ήταν 2,6 εκ. ευρώ, ενώ με τη λήξη του 2018 και με δεκάδες έργα αποπερατωμένα και προς παράδοση είναι 6,4 εκ.!

-Τα έσοδα του Σταδίου την 4ετία 2015-2019 ξεπέρασαν τα 6 εκ. ευρώ, χρήματα τα οποία επέστρεψαν στο Σ.Ε.Φ., αφού η επιχορήγηση από πλευράς Γ.Γ.Α. αρκεί μόνο για τις μισθοδοσίες των υπαλλήλων. 

-Έσοδα 2015: 1.089.317

-Έσοδα 2016: 1.422.281 

-Έσοδα 2017: 1.504.433 

-Έσοδα 2018: 1.715.185 

Μπήκε τέλος στην ανεξέλεγκτη πρόσβαση στον περιβάλλοντα χώρο

Το πρώτο μέλημα της διοίκησης του ΣΕΦ ήταν να βάλει τέλος στην εκτεταμένη παραβατικότητα, που υπήρχε στον περιβάλλοντα χώρο (διακίνηση παράνομων ουσιών, trafficking, παράνομοι αγώνες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών) που τον καθιστούσε άβατο για το κοινό. 

Για το σκοπό αυτό τοποθετήθηκε μπάρα και ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης.
Παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ   

-Συντήρηση και τοποθέτηση καλυμμάτων στα φρεάτια, τα οποία μέχρι πρότινος αποτελούσαν παγίδα για τους επισκέπτες. 

-Καθαρισμός στον περιβάλλοντα χώρο μπροστά από τη θύρα των επισήμων έως και την Μαρίνα Αθηνών. 

-Απομάκρυνση απορριμμάτων και δομικών υλικών από το κτήριο και τον περιβάλλοντα χώρο του πρώην «Ολίμπικο» και περίφραξη του χώρου. 

-Καθαρισμός του καναλιού ομβρίων υδάτων κατά μήκος του παραλιακού μετώπου και τοποθέτηση μεταλλικών σχαρών για την αποτροπή τυχών ατυχημάτων.

-Απομάκρυνση της διαβρωμένης μεταλλικής περίφραξης κατά μήκος του παραλιακού μετώπου.

-Συντήρηση των δύο πεζογεφυρών του καναλιού, οι οποίες δεν είχαν συντηρηθεί ποτέ εξολοκλήρου από το 1985!

-Καθαρισμός και φροντίδα των χώρων πρασίνου, οι οποίοι αποτελούσαν εστίες κινδύνου και μόλυνσης.

-Αποκατάσταση του φωτισμού στον περιβάλλοντα χώρο, έργο το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη. 

-Καθαρισμός του κτηρίου και του περιβάλλοντα χώρου του πρώην «Ναι» και περίφραξη του.

Ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου

-Ανακατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 11×11 (με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής).

-Κατασκευή αεροφερόμενου κελύφους.

-Ανακαίνιση των δύο γηπέδων ποδοσφαίρου 5×5.

-Ανακαίνιση δύο περιφραγμένων γηπέδων (μπάσκετ και βόλεϊ).

-Συντήρηση στα δύο ανοικτά για το κοινό γήπεδα μπάσκετ.

-Κατασκευή δύο γηπέδων τένις (με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής). 

-Κατασκευή πάρκου σκύλων.

Αεροφερόμενο κέλυφος Γήπεδα “Peace and Friendship”

Προχωρήσαμε στο «κλείσιμο» δύο προπονητικών γηπέδων διπλής διαγράμμισης για μπάσκετ – βόλεϊ. Mε εξωτερική περίφραξη και περιμετρική πεζοδρόμηση με πλάκες – αποστραγγιστικά.

Το αερομεταφερόμενο κέλυφος, συνολικού εμβαδού 1.300 τ.μ.  και ύψους 11 μ. είναι πιστοποιημένο με ISO 9001-14001.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν σε μόλις εβδομήντα ημέρες!

Τοποθετήθηκαν δάπεδα TARAFLEX 8-10 χιλ., τα οποία είναι πιστοποιημένα από τη FIBA και τη FIBV.

Τα δύο γήπεδα εξοπλίστηκαν με πιστοποιημένες μπασκέτες από την FIBA, στυλοβάτες και φιλέ, με πιστοποίηση από την FIVB.

Τα δύο γήπεδα διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας χρονόμετρα.

Επίσης είναι εξοπλισμένα με αθλητικούς πάγκους, καθώς και ειδικά πιστοποιημένα γραφεία διαιτητών-κριτών.

Τα πρωινά η εγκατάσταση διατίθενται δωρεάν σε σχολεία, ενώ τις απογευματινές ώρες έχει μισθωθεί έως το τέλος του 2019 στο Δήμο Πειραιά.

Προγραμματική σύμβαση για το γήπεδο ποδοσφαίρου 11×11

Προχωρήσαμε στη σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Αττικής, προϋπολογισμού 724.000 ευρώ με ΦΠΑ, για την ανακατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 11×11, και ανακαίνιση των κτηριακών εγκαταστάσεων των αποδυτηρίων. Η εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών κάνουν τον χώρο ασφαλή και λειτουργικό.  

Προγραμματική σύμβαση για τον περιβάλλοντα χώρο

-Ανακαίνιση γηπέδων περιβάλλοντα χώρου

-Yπογράφηκε προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Αττικής ύψους 310,000 με ΦΠΑ και περιλαμβάνει: 

-Συντήρηση και αποκατάσταση των δικτύου άρδευσης.

-Κατασκευή δύο γηπέδων αντισφαίρισης.

-Ανακατασκευή παιδικής χαράς.

Ανακαίνιση γηπέδων περιβάλλοντα χώρου

-Ανακαίνιση δύο γηπέδων 5×5, (χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς, κερκίδες, πάγκοι αθλητών, φωτισμός, δοκάρια, περίφραξη, προστατευτικό δίκτυ) καθώς και ένα γήπεδο μπάσκετ & ένα γήπεδο βόλεϊ.

-Ανακαινίστηκαν πλήρως τα αποδυτήρια, και λειτουργεί πλέον εξωτερικό ιατρείο, βοηθητικοί χώροι και τουαλέτες κοινού.

-Τέλος, στο χώρο λειτουργεί καντίνα για τους αθλούμενους και όχι μόνο!

Πάρκο σκύλων προσεχώς!

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, κατανοώντας και αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των σκύλων και των ιδιοκτητών τους, οι οποίοι είναι εγκλωβισμένοι στο αστικό περιβάλλον, παρέχει πλέον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τους τετράποδους φίλους μας. Ο χώρος είναι περιφραγμένος και σκοπός της δημιουργίας του είναι το παιχνίδι, η εκτόνωση και η κοινωνικοποίηση με ασφάλεια. Απομένει η τοποθέτηση παιχνιδιών και σταθερών κατασκευών για τους τετράποδους φίλους μας.

Παραχώρηση χώρων για  τη λειτουργία Τοπικών Μονάδων Υγείας

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας διασφαλίζει την προσβασιμότητα στις υπηρεσίες υγείας, για τη φροντίδα των αναγκών του πληθυσμού του Δήμου Πειραιά.
Με τη δεκαετή παραχώρηση των χώρων παρέχονται υπηρεσίες πρόληψης, προαγωγής υγείας και παροχή υπηρεσιών που άπτονται της δημόσιας υγείας.

Μαρίνα «Λε Σ.Ε.Φ.»

-Προμήθεια οικίσκου.

-Παροχή 24ωρης φύλαξης από ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας.

Ανακαίνιση αίθουσας  «Μελίνα Μερκούρη»

Η αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» διαθέτει πλέον 908 αναδιπλούμενα καθίσματα, υπερυψωμένη σκηνή συνολικής επιφανείας 215 τ.μ., εξοπλισμένη με αναβατόριο για ΑΜΕΑ. 

Παράλληλα, τοποθετήθηκαν κουρτίνες για συσκότιση, τέσσερις σύγχρονες αυτόνομες μονάδες κλιματισμού και γυάλινες θύρες στην είσοδο. 

Η συγκεκριμένη αίθουσα είναι μία από τις μεγαλύτερες συνεδριακές αίθουσες στην Αττική. 

Παρεμβάσεις-βελτιώσεις 

Στην Αρένα, τοποθετήθηκε τελευταίας τεχνολογίας πίνακας matrix, αντικαταστάθηκαν οι λαμπτήρες και έγινε φωτομέτρηση (μέτρηση της διάχυσης του φωτός), ενώ αγοράστηκαν και τοποθετήθηκαν νέα καθίσματα. Επίσης, έγινε υπερύψωση κιγκλιδωμάτων του κάτω διαζώματος, όπως όρισαν οι αστυνομικές διατάξεις, και ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός της μοκέτας στον δακτύλιο περιμετρικά της αρένας. Μείζονα παρέμβαση ήταν και η αντικατάσταση του απαρχαιωμένου, κεντρικού πίνακα παροχής ηλεκτρικής ενέργειας με νέο, πιστοποιημένο σύμφωνα με τους διεθνείς ηλεκτρολογικούς κανονισμούς ασφαλείας.  Στα προσεχή σχέδια είναι η αντικατάσταση και του έτερου ηλεκτρονικού πίνακα matrix.

Συντηρήσεις – Μελέτες – Μείωση κόστους

Πυρανίχνευση – Πυρασφάλεια: Ολοκληρώθηκαν οι τακτικές συντηρήσεις του συστήματος πυρανίχνευσης και εκπονήθηκε νέα μελέτη πυροπροστασίας. Η σχετική μελέτη υποβλήθηκε στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και στις αρμόδιες υπηρεσίες (Πυροσβεστική) για την έκδοση πιστοποιητικού άδειας λειτουργίας τέλεσης αγώνων.

Συντηρήσεις: Γίνεται  τακτική συντήρηση:  Aντλιοστασίου θαλάσσης, κτιρίου ενέργειας και κεντρικού δικτύου πυρόσβεσης, ενώ έγινε αγορά λέβητα 1.8 εκ. kcal και αντίστοιχου καυστήρα, όπως και αντικατάσταση των σακόφιλτρων στις κλιματιστικές μονάδες. 

Συνάμα, έγινε συντήρηση των υποσταθμών σε τομείς, οι οποίοι έμειναν επί μακρών ασυντήρητοι.

Ηλεκτρική ενέργεια: Τοποθετήθηκαν μετρητές για τον πλήρη έλεγχο-καταμέτρηση της παρεχόμενης ηλεκτρικής ενέργειες στους χρήστες των χώρων που εκμισθώνονται. 
Παράλληλα, έγινε και αλλαγή του παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας με αποτέλεσμα την αισθητή μείωση του ετήσιου κόστους κατανάλωσης, το οποίο είναι της τάξης του 30-35%.

Ασφάλεια: Λειτούργησαν για πρώτη φορά μετά τους Ολυμπι-ακούς Αγώνες του 2004 κά-μερες ασφαλείας εισόδων.

Υπογράφτηκαν συμβάσεις και έχει ξεκινήσει ο επανέ-λεγχος ηλεκτρολογικής εγκατάστασης βάσει του κανονισμού ΕΛΟΤ HD384 με σκοπό την έκδοση υπεύθυ-νης δήλωσης εγκαταστάτου (ΥΕΔ) για το κτήριο.

Εκσυγχρονισμός τηλεπικοινωνιών: Εντός  των προσεχών ημε-ρών υπογράφεται συμφω-νητικό μεταξύ παρόχου κινητής τηλεφωνίας και ΣΕΦ με σκοπό την αναβάθμιση της τεχνολογίας κινητής τηλεφωνίας της αρένας σε  4G-5G και την κάλυψη όλων των επισκέψιμων χώρων του Σταδίου με wi-fi για το κοινό.

Τεχνικές παρεμβάσεις: Βρίσκεται σε εξέλιξη η μόνωση των αρμών, ειδικά στα σημεία που προκαλούσε προβλήματα στους χώρους προθέρμανσης. 

Βάφτηκαν οι εσωτερικοί και  εξωτερικοί χώρου του κελύφους.
Καθαρισμός και αντικατάσταση σχαρών των καναλιών απορροής όμβριων υδάτων στην ταράτσα.

Θύρες πανικού: Δημιουργήθηκαν θύρες κοινού 1-5 στις αντίστοιχες ράμπες (1-5 ανόδου καθόδου κοινού προς την ταράτσα), οι οποίες πιστοποιήθηκαν από ελεγκτή δόμησης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. 

Εκδόθηκαν άδειες για θύρες πανικού (διάνοιξη με αδιατάρακτη κοπή) στις αίθουσες 8, 9 (επιτραπέζιας αντισφαίρισης)

Συντηρήσεις – Μελέτες

Ενεργειακή αναβάθμιση: Εκπονήθηκε μελέτη ενεργειακής αναβάθμισης, από τo Kέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Η μελέτη περιλαμβάνει: κτηριακή, ηλεκτρολογική και μηχανολογική.

Ένα πολύ μεγάλο βήμα για την ολοκληρωτική τεχνική αναβάθμιση του κτηρίου καθώς, απομένει πλέον μόνο ο τρόπος χρηματοδότησης του έργου.
Α.Ε.Π.Ο.

Απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων.

Έγινε νέα μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΜΠΕ) (λόγω της λήξης της προηγούμενης), για τη λειτουργία του Σταδίου και εξεδόθη νέα ΑΕΠΟ(Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων), η οποία ισχύει για μια δεκαετία.

Αναβάθμιση τηλεπικοινωνιών

 Εντός  των προσεχών ημερών υπογράφεται συμφωνητικό μεταξύ παρόχου κινητής τηλεφωνίας και ΣΕΦ με σκοπό την αναβάθμιση της τεχνολογίας κινητής τηλεφωνίας της αρένας σε  4G-5G και την κάλυψη όλων των επισκέψιμων χώρων του Σταδίου με wi-fi για το κοινό.

Ιατρείο – Τμήμα φυσικής υποστήριξης αθλουμένων

Το  Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας προχώρησε στον εκσυγχρονισμό του ιατρείου και του φυσικοθεραπευτηρίου, τα οποία στεγάζονται στις εγκαταστάσεις του σταδίου και εξυπηρετούν καθημερινά δεκάδες αθλητές και εργαζόμενούς του. Το ιατρείο, διαθέτει πλέον τελευταίας τεχνολογίας: φορητό και σταθερό απινιδωτή, φιάλες οξυγόνου, καταψύκτη για τη συγκέντρωση μολυσματικών,  Η/Υ και κλιματισμό.
Το φυσικοθεραπευτήριο εξοπλίστηκε με σύγχρονο κρουστικό υπέρηχο, διαμαγνητική αντλία (TECAR), ηλεκτροθεραπεία, μέσα εξοπλισμού μέσων μυϊκής ενδυνάμωσης και τροχήλατων τραπεζιών στήριξης των μηχανημάτων. Τέλος, ανακαινίστηκε και είναι πλέον πλήρως λειτουργικό το υδρομασάζ, το οποίο είχε μείνει σε αχρηστία από το 2004, με τον χώρο να χρησιμεύει έκτοτε σαν αποθηκευτικός. 

Παρεμβάσεις στα προπονητήρια

Είναι πλέον γεγονός η αναβάθμιση των προπονητηρίων. 

-Αίθουσα Ζ: Διαχωρισμός για την αξιοποίηση δύο επιμέρους αιθουσών.

– Αίθουσα 6: Επισκευή παρκέ και τοποθέτηση σκιαδίων.

-Αίθουσα 4: Αντικατάσταση προβολέων με νέους τεχνολογίας LED, προμήθεια πάγκων, χρονομέτρων και κλωβών αποθήκευσης αθλητικού υλικού. 

-Αίθουσα 10: Πλήρης ανακαίνιση

-Αίθουσες 8, 9: Είναι προγραμματισμένη πλήρης ανακαίνιση.

Το ΣΕΦ λειτουργεί με ERP!

Αναβαθμίστηκαν οι διοικητικές υπηρεσίες, με την προσθήκη του συστήματος ERP (λογισμικό διαχείρισης λειτουργιών), το οποίο υποστηρίζει και απλοποιεί όλες τις λειτουργίες των διοικητικών διευθύνσεων αυξάνοντας την ταχύτητα, τον έλεγχο , την οργάνωση και την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων του ΣΕΦ.

ΣΕΦ με πιστοποίηση ISO!

To Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ανανέωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά την πιστοποίηση ISO 9001:2015 και ISO 14001:2015 και εξακολουθεί να εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης για τη λειτουργία των εγκαταστάσεων του. 

Την πιστοποίηση έκανε Φορέας με ηγετική θέση στο χώρο των Επιθεωρήσεων-Πιστοποιήσεων, ο οποίος παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας διεθνώς.

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης για τις εγκαταστάσεις  του ΣΕΦ πιστοποιήθηκε στις 30/4/2018. Με τη πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείριση, η Διοίκηση του ΣΕΦ επέλεξε την προαιρετική διαδικασία επιθεώρησης της λειτουργίας του σταδίου από τον ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης, ετησίως, με δέσμευση για συνεχή βελτίωση, για τήρηση της νομοθεσίας και για την προστασία του περιβάλλοντος.

Το Σ.Ε.Φ. είναι το μοναδικό στάδιο στην Ελλάδα με πιστοποίηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.