Γιαννακόπουλος: "Ικανοποιημένος, αρκεί να γίνουν πράξεις"

Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τη συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη τονίζοντας πως είναι ικανοποιημένος από την έκβαση των συζητήσεων αρκεί όλα όσα ειπώθηκαν να γίνουν πράξη.
Δημοσίευση: 26/06/2019 - 12:32
Το μεσημέρι της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στα γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το γήπεδο μπάσκετ του Παναθηναϊκού. 

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ εξέφρασε την επιθυμία του το νέο γήπεδο να δημιουργηθεί σε κάποιο όμορφο οικόπεδο του Δήμου Αθηναίων και σε γενικές γραμμές το κλίμα στο οποίο διεξήχθη η συζήτηση ήταν αρκετά καλό. 

Αναλυτικά είπε:

«Τα περισσότερα είχαν ειπωθεί στη συνάντηση με τον κ.Μπακογιάννη. Ήμασταν απόλυτα ευχαριστημένοι με τις διαθέσεις και με αυτά που είχαμε ακούσει εκεί. Είναι κάποια ακόμα θέματα που έπρεπε να συζητηθούν με τον κ.Μητσοτάκη, λάβαμε τις δεσμεύσεις ότι όλα θα πάνε καλά και είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι θα προχωρήσει το έργο». 

Ενώ για το αν έμεινε ικανοποιημένος από τη συνάντηση, είπε: «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, αρκεί να γίνουν και πράξεις».