Έριξε «βόμβα» και με Αμπρίνες η Μπαρτσελόνα

Ασταμάτητοι είναι οι «μπλαουγκράνα», αφού πραγματοποίησαν ακόμη μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του Άλεξ Αμπρίνες.

Ασταμάτητοι είναι οι «μπλαουγκράνα», αφού πραγματοποίησαν ακόμη μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του Άλεξ Αμπρίνες. 

Η Μπαρτσελόνα έχει βαλθεί να δημιουργήσει τη δική της «dream team» και όπως φαίνεται βαδίζει στον σωστό δρόμο. Μετά τις προσθήκες των Κόρι Χίγκινς, Μπράντον Ντέιβις και Νίκολα Μίροτιτς, έριξε ακόμη μία μεταγραφική «βόμβα», αποκτώντας τον Άλεξ Αμπρίνες.

Ο 25χρονος γκαρντ/φόργουορντ μετά από μία τριετία στους Θάντερ, όπου μέτρησε 185 συμμετοχές, επέστρεψε στη Βαρκελώνη και υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με τους Καταλανούς. 

Στην πρώτη του θητεία στην Μπαρτσελόνα ο Αμπρίνες είχε πανηγυρίσει τρεις τίτλους. Το Κύπελλο το 2013, το πρωτάθλημα το 2014 και το Σούπερ Καπ το 2015.

Σημειώνεται πως η «Μπάρτσα» πέρα από τις τρεις σπουδαίες μεταγραφές που έχει κάνει έως τώρα, έχει διατηρήσει, μεταξύ άλλων, στο ρόστερ της τους Τόμας Ερτέλ και Άνταμ Χάνγκα. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.