«Θέλει προσοχή ο Παναθηναϊκός»

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να επιδείξουν οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να επιδείξουν οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κόντρα στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως οι «πράσινοι» είναι μια ομάδα που ξέρουν να κερδίζουν μεγάλα ματς, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο βοηθός του Γιόνας Καζλάουσκας μίλησε στην εφημερίδα «Sportday». Αναλυτικά τόνισε:

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα, που την ξέρουμε και μας ξέρει καλά. Είναι ομάδα, που έχει σταθερό κορμό παικτών και η οποία ξέρει να παίζει μεγάλα παιχνίδια. Για το ότι έχει σπουδαίο προπονητικό τιμ, δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε. Είναι γνωστό σε όλους. Το έργο δεν θα είναι καθόλου εύκολο για καμία από τις δύο ομάδες, από την πλευρά μας πάντως θα είμαστε έτοιμοι. Για περισσότερη, όμως, ανάλυση του παιχνιδιού, είναι νωρίς. Έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας».

Για την πορεία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Η ΤΣΣΚΑ είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα. Χτίστηκε φέτος για να πάρει τίτλους, μετά μάλιστα την περσινή αποτυχία στην Ευρωλίγκα. Μέχρι στιγμής η πορεία μας είναι η πρέπουσα, είμαστε στον σωστό δρόμο. Στο ρωσικό πρωτάθλημα η πρώτη θέση στην κανονική περίοδο είναι στις δυνατότητές μας, στη VTB League προκριθήκαμε στο φάιναλ φορ, ομοίως και στην Ευρωλίγκα. Για το Final 4 της Πόλης, οι ομάδες, που συμμετέχουν, μόνο τυχαία δεν έχουν φθάσει εκεί. Αρα όλες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο με μοιρασμένες πιθανότητες. Δεν υπάρχει φαβορί».

Για το ζευγάρι Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός: «Ο Ολυμπιακός αποδίδει πάρα πολύ καλά τελευταία, έχει χημεία, ρόλους, είναι ομάδα του προπονητή. Έχει νεανικό ενθουσιασμό και με τη συνδρομή ορισμένων σπουδαίων προσωπικοτήτων, κατάφερε να φθάσει στο φάιναλ φορ. Η Μπαρτσελόνα κανείς δεν αμφισβητεί ότι έχει αξία, σταθερό κορμό παικτών, και τον ίδιο προπονητή εδώ και χρόνια. Το θέμα, όμως, είναι κάθε ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη την κατάλληλη στιγμή. Το Final 4 είναι ένα τριήμερο τουρνουά όπου πρέπει να κερδίσεις δύο ματς για να φθάσεις στην κορυφή. Ο πιο έτοιμος ψυχολογικά και σωματικά θα υπερισχύσει. Από πλευράς τακτικής βλέπετε όλες οι ομάδες θα είναι προετοιμασμένες».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Σίγουρα Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός ξεχωρίζουν. Δεν ήταν καλό, πάντως, για τον ανταγωνισμό, που έπεφτε μία ομάδα. Το Μαρούσι είχε και έχει τα προβλήματά του, για αυτό και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Νίκο Λινάρδο και τα παιδιά της ομάδας για την προσπάθειά τους. Στον Κολοσσό χτίσαμε επί τρία χρόνια μία ομάδα με βάσεις για το μέλλον. Η φετινή χρονιά με τη δουλειά του Βασίλη Φραγκιά επισφράγισε μία ανοδική πορεία, που είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για μία ομάδα από την περιφέρεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.