Μήτογλου: "Κρατάμε τη νίκη, όχι την εμφάνιση" (video)

Ο νεαρός πάουερ φόργουορντ στάθηκε περισσότερο στη βελτιώση που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός και όχι στη νίκη ή στο ντεμπούτο του στη διοργάνωση!
Δημοσίευση: 11/10/2018 - 23:38
Videos που αξιζει να δείτε
Ο Ντίνος Μήτογλου έκανε ντεμπούτο σε επίσημο ματς στην Euroleague και ήταν εξαιρετικός ειδικότερα στο τρίτο δεκάλεπτο, πετυχαίνοντας συνολικά έξι πόντους με 3/3 δίποντα. Αμέσως μετά το τέλος του ματς ανέφερε: 

"Κρατάμε τη νίκη, ειμαστε ικναοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να διορθώσουμε άμεσα κάποια πράγματα στο παινχίδι μας. Είναι πολλοί οι 80 πόντοι που δεχτήκαμε. Πρέπει να βελτιωθούμε σ' αυτό το κομμάτι. Έρχονται συνεχόμενα παιχνίδια και πρέπει να παροσυιαστούμε έτοιμοι. Είμαστε καινουργια ομάδα, υπάρχει συγκεκριμένος ρόλος για κάθε παίκτη και αν βελτιώσουμε μπορούμε να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα στο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει. Αυτός είναι ο σκοπός, είμαι πολύ ικναοποιημένος. Ήταν το πρώτο επίσημο ματς στη Euroleague, είναι μια σημαντική εμπειρία, τώρα πρέπει να παρουσιαστώ εγώ αλλά και η υπόλοιπη ομάδα έτοιμη στα επόμενα παιχνίδια!".