Τρινκιέρι: “Θα είναι δύσκολο το ματς με τον Παναθηναϊκό”

Ο Αντρέα Τρινκιέρι τόνισε πως η αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με τον Παναθηναϊκό κρύβει παγίδες για την ομάδα του.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι τόνισε πως η αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με τον Παναθηναϊκό κρύβει παγίδες για την ομάδα του. Ο Ιταλός τεχνικός των Βαυαρών δήλωσε πως τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα των “πράσινων” θα τους κάνουν επικίνδυνους στο συγκεκριμένο ματς, καθώς θα θελήσουν να αντιδράσουν. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους παίκτες-απειλές του “τριφυλλιού”.

Αναλυτικά, ο Τρικνιέρι δήλωσε: “Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μια βαριά ήττα και αυτό δεν είναι καλό για εμάς. Έχουν την περηφάνια στην Euroleague, έχουν κερδίσει πολλές φορές το τρόπαιο και ξέρουν πολύ καλά τι να κάνουν σε αυτό το επίπεδο. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για μας γιατί έχουν μέγεθος, ακόμη από τη θέση ένας έως και το τρία. Επιπλέον, υπάρχει ο Παπαγιάννης ο οποίος είναι πολύ ψηλός, αλλά καθόλου αργός. Σίγουρα θα είναι πρόκληση για την άμυνά μας”.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός κόουτς συμπλήρωσε: “Έχει παίκτες όπως είναι οι Παπαπέτρου και Σαντ Ρος, ο ταλαντούχος Νέντοβιτς, κάτι που σημαίνει πως μας περιμένει πολλή δουλειά στην άμυνα. Είναι καλή ομάδα στην τακτική, πιέζουν ψηλά στην άμυνα, παίζουν ζώνη, κάτι που προϋποθέτει ότι πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην επίθεση. Είχαμε τραυματισμούς αυτή την εβδομάδα και χρειάστηκε να βρούμε διαφορετικούς τρόπους για να προπονηθούμε, αλλά την ίδια ώρα να παραμείνουμε σε φόρμα και να μη χάσουμε τον ρυθμό μας. Είναι μία δύσκολη εποχή, αλλά το έχουμε αποδεχτεί”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.