Σλούκας τριετίας ανακοινώνεται από τον Ολυμπιακό

Ο κύβος ερρίφθη... Ο Κώστας Σλούκας μετά τη συνάντηση της Τετάρτης με τους ανθρώπους της Φενέρμπαχτσε πήρε πριν από λίγο στα χέρια του την ελευθέρας και το έγγραφο με το οποίο αποδεσμεύθηκε από την Τουρκική ομάδα και έμεινε ελεύθερος.

Ο κύβος ερρίφθη… Ο Κώστας Σλούκας μετά τη συνάντηση της Τετάρτης με τους ανθρώπους της Φενέρμπαχτσε πήρε πριν από λίγο στα χέρια του την ελευθέρας και το έγγραφο με το οποίο αποδεσμεύθηκε από την Τουρκική ομάδα και έμεινε ελεύθερος. Πλέον δεν υπάρχει κανένα απολύτως εμπόδιο για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Είναι γνωστό ότι ο Σλούκας έχει ήδη προφορική συμφωνία με τους ερυθρόλευκους για τριετή συνεργασία.

Αναμένονται πλέον οι δύο επίσημες ανακοινώσεις. Η μια της Φενέρμπαχτσε για την αποδέσμευση του Κώστα Σλούκα και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η αντίστοιχη του Ολυμπιακού για τη συμφωνία. Δύο κινήσεις που μπορεί να γίνουν αργότερα απόψε αλλά το πιθανότερο είναι ότι μάλλον πάμε για την αυριανή μέρα. Πληροφορίες από την Τουρκία που μιλούσαν για εμπλοκή της τελευταίας στιγμής από την πλευρά της Εφές διαψεύστηκαν από τον Τουρκικό σύλλογο. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες οι διαπραγματεύσεις του Σλούκα με τη Φενέρμπαχτσε έγιναν μέσα σε πολύ καλό κλίμα και εκατέρωθεν κατανόηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.