Βατούτιν: «Το μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ θα μειωθεί κατά 25-30%»

Ο Αντρέι Βατούτιν αποκάλυψε πως το μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα είναι μειωμένο συγκριτικά με την περσινή σεζόν, λόγω κορωνοϊού και σχολίασε τα μεταγραφικά ζητήματα της ρωσικής ομάδας.

Ο Αντρέι Βατούτιν αποκάλυψε πως το μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα είναι μειωμένο συγκριτικά με την περσινή σεζόν, λόγω κορωνοϊού και σχολίασε τα μεταγραφικά ζητήματα της ρωσικής ομάδας.

Παράλληλα, σχολίασε την αναστάτωση που προκλήθηκε στη Γεωργία εξαιτίας της μεταγραφής του Τόρνικε Σενγκέλια στην ΤΣΣΚΑ.

Έχουμε κάνει σοβαρή δουλειά ώστε να κρατήσουμε σε χαμηλά επίπεδα τις επιπτώσεις της κρίσης. Πήραμε δύο ακριβούς παίκτες, αλλά επίσης έφυγαν “βαριά” συμβόλαια, όπως αυτό του Χάινς, του Βοροντσέβιτς, του Κουφού και του Μπέικερ. Το συνολικό μισθολόγιο δεν αυξήθηκε και αυτό είναι σημαντικό, γιατί το μπάτζετ θα μειωθεί. Με βάση όσα έχουν συμβεί, περιμένουμε μείωση της τάξης του 25-30%“, ανέφερε αρχικά στη “lzvestia” ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ.

Όσο για τη μεταγραφή του Σενγκέλια και την αναστάτωση που προκλήθηκε στη Γεωργία, σχολίασε: “Δεν το πήρα στα σοβαρά στην αρχή. Έχω πολλούς φίλους στην Γεωργία και ένιωσα έκπληξη όταν είδα την Πρόεδρο της χώρας να μιλά αρνητικά για την επιλογή και την ελευθερία ενός επαγγελματία αθλητή να επιλέξει την ομάδα του. Όπως είπε ο ίδιος ο Σενγκελία, είναι δύσκολο να εξηγήσεις το επίπεδο του πατριωτισμού του και της αγάπης του για την χώρα του. Εμείς δεν θέλουμε να μπλέξουμε με πολιτικά ζητήματα, θέλουμε να ασχοληθούμε μόνο με το μπάσκετ και να κερδίσουμε τίτλους. Προσωπικά, έχω μεγάλο σεβασμό για την Γεωργία και την ιστορία της. Η χώρα πρέπει να είναι περήφανη για έναν παίκτη σαν τον Σενγκέλια”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.