Της χάλασε τη γιορτή! (video)

Την ημέρα που η Μπαρτσελόνα γιόρταζε τα 120α γενέθλιά της, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με μία αρχοντική εμφάνιση πέρασε με το εμφατικό 96-67 από το "Παλάου Μπλαουγράνα".

Κάνοντας την καλύτερη εμφάνισή της την τρέχουσα σεζόν, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί της, πέτυχε μια πειστική νίκη στην έδρα της Μπαρτσελόνα επικρατώντας με 96-67.

Οι γηπεδούχοι -δίχως τους εδώ και καιρό απόντες Ερτέλ, Πάνγκος και Κλαβέρ- στηρίχθηκαν στον Μίροτιτς και στην ευστοχία τους στο δίποντο (8/11) για να κλείσουν το πρώτο δεκάλεπτο με μικρό προβάδισμα δύο πόντων, 20-18.

Στη δεύτερη περίοδο όμως η επιθετική μηχανή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας -έστω και χωρίς τον άτυχο της σεζόν Κλάιμπερν- πήρε για τα καλά μπροστά, με 7/7 δίποντα και 4/6 τρίποντα, με δημιουργό τον Τζέιμς και άψογο passing game, οι Μοσχοβίτες έφτασαν τη διαφορά στους 13 πόντους, 38-51, σοκάροντας τους “Μπλαουγράνα”.

Το δεύτερο ημίχρονό ήταν ακόμη καλύτερο για τους Μοσχοβίτες, οι οποίοι δεν έβγαλαν το πόδι από το γκάζι, πέτυχαν 45 πόντους, δεχόμενοι 29, φτάνοντας τη διαφορά ακόμη και στους 33 πόντους. 

Ο Ιτούδης είχε 6 παίκτες με διψήφια συγκομιδή πόντων (Τζέιμς 14, Χίλιαρντ 13, Κουρμπάνοφ και Χάινς από 12, Στρέλνιεκς και Φόγκτμαν από 10), έδωσε χρόνο συμμετοχής στους 11 από τους 12 της αποστολής (μόνο ο Κουφός δεν αγωνίστηκε) με την ομάδα του να έχει 68,8% στο δίποντο. 

Από τους Καταλανούς προσπάθησαν Μίροτιτς και Ντέιβις με 19 πόντους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.