Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την Μπαρτσελόνα (HL)

Πιάνοντας σπουδαία απόδοση στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Πέσιτς επικράτησε με 96-73 της Μακάμπι, πιάνοντας κορυφή με 8-2.

Η Μακάμπι άντεξε στο “Παλάου Μπλαουγράνα” μέχρι τα μισά του τρίτου δεκαλέπτου, με την Μπαρτσελόνα να αλλάζει άρδην την εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο -ειδικά στην άμυνα- και να επικρατεί εύκολα με 96-73. 

Οι γηπεδούχοι (με τις γνωστές απουσίες των Κλαβέρ, Πάνγκος, Ερτέλ) εκμεταλλεύτηκαν τα 12 (!) φάουλ που σφύριξαν οι διαιτητές εις βάρος της Μακάμπι (απών ο Κάσπι) και δίχως να πιάσουν σπουδαία απόδοση έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο στο 21-18.

Στη δεύτερη περίοδο η Μακάμπι είχε 6/7 τρίποντα, έκανε σερί 12-0 για να βρεθεί στο +6, με τη Μπαρτσελόνα να μένει κοντά στο σκορ χάρη στα επιθετικά ριμπάουντ, με καλάθι του Μίροτιτς οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 43-46.

Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκε μια διαφορετική Μπαρτσελόνα στο παρκέ, κυνηγώντας με λύσσα κάθε μπάλα στην άμυνα, βρήκε ρυθμό στην επίθεση πετυχαίνοντας 53 πόντους και δεχόμενη μόλις 27.

Πολυεπίπεδη εμφάνιση από τον Μίροτιτς με 25 πόντους, 14 ριμπάουντ, 3 ασίστ, ο Χίγκινς είχε 15 πόντους, από 12 προσέφεραν Αμπρίνες και Κούριτς. Από τους ηττημένους ο Ντόρσι είχε 15 πόντους, ο Ντι Μπαρτολομέο 13, 11 είχε ο Γουίλμπεκιν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.