Όταν… ξεμπούκωσε, πέρασε από το Βελιγράδι (video)

Η Ρεάλ είχε σπάσει τα στεφάνια για τρία δεκάλεπτα στην Stark Arena απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα (3/22 τρίποντα), αλλά πέτυχε 7/9 στο φινάλε και πέτυχε την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη της με σκορ 75-60. 

Η Ρεάλ είχε σπάσει τα στεφάνια για τρία δεκάλεπτα στην Stark Arena απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα (3/22 τρίποντα), αλλά πέτυχε 7/9 στο φινάλε και πέτυχε την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη της με σκορ 75-60. 

Η πρώτη περίοδος δεν ήταν ακριβώς… διαφήμιση του μπάσκετ στο Βελιγράδι, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν μαζί μόλις 21 πόντους (9-12) και να έχουν 9/32 σουτ (!). 

Η κατάσταση βελτιώθηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τον Κοζέρ να δίνει λύσεις στην «βασίλισσα» και τους Μπάρον – Μπράουν να κρατούν κοντά τον Αστέρα (27-33). 

Η αντεπίθεση των Σέρβων ήρθε στην τρίτη περίοδο. Με τον Μπάρον να «παίρνει φωτιά» και τον Σίμανιτς να ακολουθεί, ο Αστέρας σούταρε 5/7 τρίποντα και εκμεταλλεύτηκε την παντελή αστοχία της Ρεάλ από μακριά (0/7 τρίποντα) για να πάρει προβάδισμα με 52-49. Η διαφορά θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, αλλά ο Έντι Ταβάρες με επιθετικά ριμπάουντ και μπλοκ κράτησε όρθια τη «βασίλισσα». 

Η τέταρτη περίοδος ήταν απολαυστική για τους Ισπανούς. Ο Λάσο άφησε στον πάγκο τον Καμπάσο, έδωσε το «1» στον Γιουλ, το «2» στον Κοζέρ και το «3» στον Ρούντι και… ο βομβαρδισμός ξεκινούσε. Οι τρεις τους πέτυχαν 7 τρίποντα και σκόραραν και τους 26 πόντους στην Ρεάλ στην τέταρτη περίοδο, οδηγώντας τη ομάδα τους στη νίκη. Ο Αστέρας αγχώθηκε, η κούραση επέδρασε στους Μπράουν – Μπάρον (τραυματίες οι Τσόβιτς, Νταβίντοβατς), οι Σέρβοι έμειναν για 5:19 χωρίς πόντο και όταν ο Γιουλ βρήκε ρύθμό, παρέδωσαν πνεύμα. 

Ο Ταβάρες ήταν η κολώνα της Ρεάλ και MVP του παιχνίδιού με 11 πόντους, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ, ο Ρούντι είχε 12 πόντους και ο Γιουλ 16, αλλά με 5/16 σουτ. 

Για τον Αστέρα ο Μπάρον είχε 17 πόντους και ο Μπράουν 14 (5 ασίστ, 6 ριμπάουντ). 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.