Αντέδρασε η ΤΣΣΚΑ (video)

Οι πρωταθλητές Ευρώπης μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, επέστρεψαν στο δρόμο των επιτυχιών επικρατώντας της Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη με 87-70.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πέτυχε την 5η νίκη της στη φετινή Euroleague, αφού επιβλήθηκε της Ζενίτ με 87-70 στην Αγία Πετρούπολη βρίσκοντας γιατρικό μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. 

Πέραν των Κουφού, Κλάιμπερν, Κουλάγκιν, η ΤΣΣΚΑ ταξίδεψε στην Αγία Πετρούπολη δίχως και τον τραυματία Χάκετ, έχοντας στο μυαλό της πως στη VTB League είχε ηττηθεί στη Μόσχα από τη Ζενίτ.

Οι Μοσχοβίτες εξ αρχής βρήκαν ρυθμό στην επίθεση, έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο στο +10, 16-26 με κινητήριο μοχλό τον Κουρμπάνοφ, έχοντας συνολικά 4/6 τρίποντα και έλεγχο των ριμπάουντ. 

Η διαφορά έφτασε και στους 14 πόντους με την ΤΣΣΚΑ να διατηρεί υψηλά ποσοστά ευστοχίας, ενώ από την ομάδα του Πλάθα, Αγιόν και Χόλινς ξεχώρισαν επιθετικά, με καλάθι του Μεξικανού, η Ζενίτ πήγε στα αποδυτήρια στο -11, 37-48, έχοντας σαφές πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι.

Με δύο τρίποντα των Κουρμπάνοφ, Χίλιαρντ η διαφορά εκτοξεύτηκε στους 17, ωστόσο η ΤΣΣΚΑ έμεινε χωρίς σκορ για κάτι λιγότερο από 6 λεπτά, η Ζενίτ δημιούργησε σερί 15-0 ισοφαρίζοντας σε 61-61 στην εκκίνηση της τέταρτης περιόδου.

Εκεί όμως μίλησαν οι Τζέιμς και Χίλιαρντ με διαδοχικά τρίποντα, επανέφεραν τη διαφορά σε διψήφια τιμή, δίνοντας τη νίκη με 87-70 στους Μοσχοβίτες. 

Ο Φόγκτμαν είχε 14 πόντους, 3 ασίστ, 7 ριμπάουντ, ο Τζέιμς είχε 16 πόντους, Χίλιαρντ και Κουρμπάνοφ προσέθεσαν από 13.

Για την ομάδα του Πλάθα, που αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές, ο Αγιόν είχε 20 πόντους και 8 ριμπάουντ, ο Τόμας είχε 14 πόντους κι ο Χόλινς 13.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.