Μία και μοναδική της Μπάγερν (video – pics)

Πέντε χρόνια πέρασαν από τότε που Μάλκολμ Ντιλέινι και Σβέτισλαβ Πέσιτς ''πλήγωναν'' τους Νίκολα Μίροτις Πάμπλο Λάσο.

Πέντε χρόνια πέρασαν από τότε που Μάλκολμ Ντιλέινι και Σβέτισλαβ Πέσιτς ”πλήγωναν” τους Νίκολα Μίροτις Πάμπλο Λάσο.

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης με τις δυό ομάδες να προέρχονται από ήττες. Οι Βαυαροί έχασαν στην έδρα τους από την Χίμκι (87-74), ενώ οι μερένγκες έχασαν από την Εφές στην Κωνσταντινούπολη (76-60). Τα συνολικά ραντεβού τους είναι έξι με την Μπάγερν Μονάχου να μετρά μόλις μία νίκη. Ήταν 13 Μαρτίου 2014 όταν στη Γερμανία οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο Top 16 και ο Μάλκολμ Ντιλέινι άρχισε να συστήνεται στο ευρωπαϊκό κοινό. 

Ο Αμερικανός άρχισε να κάνει όνομα στο γερμανικό πρωτάθλημα και αργότερα ακολούθησε η μεταγραφή του στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, η συμμετοχή του στο Final Four με τον Μπαρτζώκα, η εμπειρία του NBA (Ατλάντα Χοκς), η εμπειρία στην Κίνα (Γκουαντόνγκ Τάιγκερς) και τώρα η πανάκριβη Μπαρτσελόνα. Η τελευταία μεταγραφή των μπλαουγκράνα ταλαιπωρείτε από μυικό τραυματισμό και δεν αγωνίστηκε στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Η Μπάγερν με τον νυν τεχνικό της Μπαρτσελόνα Σβετισλάβ Πέσιτς στο τιμόνι της πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στο μεγαθήριο του Πάμπλο Λάσο, που αργότερα στα πλέι οφ απέκλεισε τον Ολυμπιακό και προκρίθηκε στο Final Four στο Μιλάνο όπου έχασε το τρόπαιο από τη Μακάμπι του Ντέιβιντ Μπλατ και του MVP Ταιρίς Ράις.

Η ομάδα του Πέσιτς με αντεπίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο και επί μέρους σκορ 29-23 πανηγύρισε την πρώτη και μοναδική της νίκη έχοντας τον Ντιλέινι με 20 πόντους (4/6διπ. – 2/5τριπ. – 3 ριμπ.-6 ασίστ) και τον Ντζέντοβιτς με 21π. Η γερμανική ομάδα κυριάρχησε στα ριμπάουντ μαζεύοντας 40! Η Ρεάλ είχε τότε στην ομάδα τον συμπαίκτη του Ντιλέινι φέτος στην Μπαρτσελόνα, Νίκολα Μίροτιτς (11π.), τον Γιάννη Μπουρούση (13π.) και τον νυν παίκτη της ΑΕΚ, Μάρκους Σλότερ (2π.-2ασ.)

Θυμηθείτε την νίκη της Μπάγερν στο βίντεο που ακολουθεί:
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.