Πλάθα: «Ο Καλάθης είναι ίσως ο καλύτερος point guard της Ευρώπης»

Το εγκώμιο του αρχηγού του Παναθηναϊκού έπλεξε ο Ζοάν Πλάθα λίγο πριν η Ζενίτ υποδεχτεί τους «πράσινους» για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Το εγκώμιο του αρχηγού του Παναθηναϊκού έπλεξε ο Ζοάν Πλάθα λίγο πριν η Ζενίτ υποδεχτεί τους «πράσινους» για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Ο προπονητής της ρωσικής ομάδας αναφέρθηκε στη δυναμική του Παναθηναϊκού, σχολίασε τα προβλήματα τραυματισμών της ομάδας του, όμως δεν έκρυψε την αισιοδοξία του.

«Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαία ομάδα με τον Καλάθη, έναν από τους καλύτερους point guard στην Ευρώπη, αν όχι τον καλύτερο. Έχει πολλά όπλα, όπως τον Φριντέτ στο σουτ και τον Τόμας στο low post. Θα είναι πολύ δύσκολο για μας, ειδικά από τη στιγμή που προέρχονται από ήττες. Ξέρουν μετά τη νίκη μας επί του Ολυμπιακού πως μπορούμε να κάνουμε κάτι σοβαρό. Εμείς πάντα προετοιμαζόμαστε το ίδιο απέναντι σε κάθε αντίπαλο, δεν αλλάζουμε πολύ την προσέγγισή μας και εστιάζουμε στο δικό μας παιχνίδι και όχι στου αντιπάλου.

Έχουμε τραυματισμούς, αλλά δεν μπορούμε να κλαίμε γι’ αυτούς. Όλες οι ομάδες έχουν τέτοια προβλήματα και θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά. Ο Ζούμπκοφ δεν μπορεί να αγωνιστεί και πρέπει να βρούμε λύσεις, όπως και για τον Βορόνοφ που θα λείψει 10-15 μέρες. Δεν χρειάζονται δικαιολογίες», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.