Πεδουλάκης: “Καλή και δυνατή ομάδα η Ζενίτ” (photo)

Με συγκρατημένη αισιοδοξία για το πρώτο εφετινό διπλό αναχώρησε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για τη Ρωσία, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη.

Με συγκρατημένη αισιοδοξία για το πρώτο εφετινό διπλό αναχώρησε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για τη Ρωσία, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη. Ο Αργύρης Πεδουλάκης υπογράμμισε κατά την αναχώρηση των “πράσινων”, πως η ρωσική ομάδα δε θα είναι εύκολος αντίπαλος για τους παίκτες του, ενώ αναφέρθηκε και στις δυο σερί ήττες από Βιλερμπάν και Αρμάνι Μιλάνο. 

Αρχικά, ο Έλληνας κόουτς τόνισε: “Αυτή την περίοδο καμία ομάδα ακόμη δεν είναι έτοιμη. Στον αγώνα με τη Βιλερμπάν “πληρώσαμε” την άμυνα στο ένας εναντίον ενός, ενώ με την Αρμάνι ήταν κάτι διαφορετικό. Οι αντίπαλοί μας έβαλαν κάποια πολύ μεγάλα σουτ για εκτός έδρας ματς, ενώ εμείς είχαμε πίεση και 3 στα 20 σουτ τριών πόντων. Αυτά ήταν τα δύο μεγάλα κεφάλαια, επιμέρους λεπτομέρειες μπορούμε να βρούμε χιλιάδες”.

Στη συνέχεια, μίλησε για τη ρωσική ομάδα: “Η Ζενίτ είναι μια καλή και δυνατή ομάδα. Διαθέτει έμπειρους παίκτες και χρησιμοποιεί ορισμένα plays πάρα πολύ καλά καθώς και διαφορετικά σχήματα. Από την άλλη, όμως, και εμείς έχουμε κάποια πράγματα που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε απέναντί τους. Διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα και έχουμε μεγάλο σεβασμό απέναντί της”.

Τέλος, ο Πεδουλάκης αναφέρθηκε και στο στυλ παιχνιδιού των Ρώσων: “Ειδικά στις θέσεις “3”, ”4” και ”5” διαθέτει παίκτες που παίζουν δυνατά και τους αρέσει το physical game. Θεωρώ πως θα παίξει καθοριστικό ρόλο το κατά πόσο θα αντιμετωπίσουμε αυτό το στοιχείο του παιχνιδιού τους. Επίσης, έχει και μεγάλα κορμιά στη θέση “5” αλλά και εμείς θα έχουμε μαζί μας και τον Ίαν, ο οποίος ήταν στο νοσοκομείο πριν κάποιες μέρες. Οπότε θα αντιπαρατάξουμε και εμείς άλλη μία λύση με παίκτη που διαθέτει την ίδια σωματοδομή και ταιριάζει απέναντί τους”.

Η αναχώρηση των “πράσινων”:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.