Συγκρατήθηκε ο Τζέιμς για τα σχόλια του Μίτσοβ (photo)

Ο Μάικ Τζέιμς δε θέλησε να σχολιάσει τα όσα είπε για τον ίδιο ο Βλάντιμιρ Μίτσοβ, σχετικά με την ομαδικότητά του, κατά τη θητεία του στην Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Μάικ Τζέιμς δε θέλησε να σχολιάσει τα όσα είπε για τον ίδιο ο Βλάντιμιρ Μίτσοβ, σχετικά με την ομαδικότητά του, κατά τη θητεία του στην Αρμάνι Μιλάνο. 

Ο Σέρβος παίκτης δήλωσε για τον πρώην συμπαίκτη του: “Το μπάσκετ είναι ομαδικό σπορ. Στο τέλος της ημέρας μετρούν τα αποτελέσματα της ομάδας. Ο Μάικ Τζέιμς ήταν πρώτος σκόρερ στην Ευρωλίγκα, αλλά η ομάδα μας απέτυχε και ο ίδιος δεν είναι πλέον στο Μιλάνο παρότι είχε συμβόλαιο”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Τις δύο τελευταίες σεζόν δεν πετύχαμε τους στόχους του κλαμπ και του Τζόρτζιο Αρμάνι. Το καλοκαίρι αλλάξαμε τα πάντα, όχι μόνο προπονητή, παίκτες και μάνατζερ, αλλά και το σύστημα του παιχνιδιού μας αλλά και τρόπο διοίκησης της ομάδας. Χρειάζεται χρόνος”.

Επίσης, ο Μίτσοβ δήλωσε για τη Ζαλγκίρις: “Αν έπρεπε να μιμηθούμε ένα κλαμπ, πέρα από την Μπαρτσελόνα ή την ΤΣΣΚΑ για παράδειγμα που δίνουν πολλά χρήματα, θα έλεγα την Ζαλγκίρις. Έχει ένα νορμάλ μπάτζετ, αλλά έναν εξαιρετικό προπονητή και ένα καταπληκτικό σύστημα”.

Χαρακτηριστικά, ο Τζέιμς τόνισε στον λογαριασμό του στο Twitter: “Θα μπορούσα να πω πολλά. Παρόλα αυτά κρατάω το μυαλό μου στην σεζόν με σκοπό να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να έκαναν το ίδιο”.

Τα σχετικά ποσταρίσματα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.