Οδηγός η Μπάρτσα, ουραγός η Βαλένθια, ιστορία η Ζενίτ

Η Μπαρτσελόνα δείχνει αποφασισμένη να διεκδικήσει την κορυφή της Ευρωλίγκα, την ώρα που η Βαλένθια ψάχνει ακόμη την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση. Η Ζενίτ πέτυχε την πρώτη της νίκη, γράφοντας ιστορία στο Σ.Ε.Φ., αφήνοντας τον Ολυμπιακό στο 1-2. Αυτά έγιναν τη δεύτερη ημέρα της τρίτης αγωνιστικής του φετινού μαραθωνίου.

Η Μπαρτσελόνα δείχνει αποφασισμένη να διεκδικήσει την κορυφή της Ευρωλίγκα, την ώρα που η Βαλένθια ψάχνει ακόμη την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση. Η Ζενίτ πέτυχε την πρώτη της νίκη, γράφοντας ιστορία στο Σ.Ε.Φ., αφήνοντας τον Ολυμπιακό στο 1-2. Αυτά έγιναν τη δεύτερη ημέρα της τρίτης αγωνιστικής του φετινού μαραθωνίου.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΛΜΠΑ 103-84
Μετά από νωθρό ξεκίνημα που επέτρεψε στους Γερμανούς να κλείσουν το 10λεπτο μπροστά, 19-25 η Μπαρτσελόνα πάτησε γκάζι, φτάνοντας εύκολα τη νίκη και πιάνοντας την ΤΣΕΣΚΑ στην κορυφή της Ευρωλίγκα με 3 νίκες. Οι Καταλανοί δεν πτοήθηκαν ούτε από το -11 της συνέχειας, Μίροτιτς και Χίγκινς ήταν ασταμάτητοι, βάζοντας την Μπάρτσα στο σωστό δρόμο. Από το 46-44 του ημιχρόνου φτάσαμε στο 68-50 της τρίτης περιόδου και τα υπόλοιπα ήταν διαδικαστικά. 40 ποντους έβαλαν μαζί οι δύο σταρ των Καταλανών την ώρα που η Άλμπα είχε 4 διψήφιους με τον Γκιεντράιτις να σημειώνει 17 πόντους.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΕΦΕΣ 78-83
Η Εφές επένδυσε στο καταπληκτικό της τρίτο 10λεπτο, όπου σημείωσε 30 πόντους, για να υποχρεώσει την Βαλένθια σε εντός έδρας ήττα με 78-83. Παρά το -7 του ημιχρόνου οι Τούρκοι με 5 διψήφιους και τον Μίτσιτς να έχει 15 πόντους και 12 ασίστ, γρήγορα γύρισαν το ματς για να πάρουν τη δεύτερη σερί νίκη τους στην Ευρωλίγκα. Ο Σίμον έβαλε 8 από τους 19 πόντους του στην τελευταία περίοδο, όταν η Εφές βασίστηκε στην άμυνα για να «κλειδώσει» τη νίκη. Το 74,3% στο δίποντο είναι σπουδαίο, όπως και το ότι είχε 4 παίκτες με ράνκινγκ πάνω από 20 μονάδες. Ο Ντούμπλιεβιτς έμοιαζε απελπιστικά μόνος με 22 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ, για την Βαλένθια, που είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στη διοργάνωση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΖΕΝΙΤ 68-77(παρ.)
Η Ζενίτ έγραψε ιστορία στο Σ.Ε.Φ. επιτυγχάνοντας την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση, έστω κι αν στο τέλος απώλεσε διαφορά 6 πόντων και χρειάστηκε την παράταση για να καταβάλλει την αντίσταση του Ολυμπιακού. Το 12-0 της αρχής έδειχνε ότι οι ερυθρόλευκοι θα είχαν εύκολο έργο, αλλά οι ελπίδες γρήγορα διαψεύστηκαν με τους Ρώσους να κλείνουν την πρώτη περίοδο προηγούμενοι. Με τον Πονίτκα να σημειώνει 18 πόντους και να δείχνει το δρόμο η Ζενίτ προηγήθηκε 58-64, 48 δεύτερα πριν το τέλος, αλλά τα τρίποντα των Πάντερ-Παπανικολάου έστειλαν το ματς στην παράταση. Η ομάδα του Κεμζούρα έμεινε από δυνάμεις στο έξτρα 5λεπτο, με αποτέλεσμα να πάει χαμένο το νταμπλ-νταμπλ του Μιλουτίνοφ με 16 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.