Ευρωλίγκα: Αιώνιοι καυτά φαβορί με… ειδικές καταστάσεις

Για πρώτη φορά μέσα στη σεζόν οι δύο αιώνιοι, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι τόσο καυτά φαβορί για τη νίκη ταυτόχρονα σε μία αγωνιστική.

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τη Ζενίτ που απογοητεύει και ο Παναθηναϊκός το Μιλάνο που ακόμη δεν έχει δέσει. Οι εκτιμήσεις των μπουκ έχουν διαμορφώσει δεδομένα που δείχνουν ότι ο κόσμος εμπιστεύεται τις νίκες και των δύο ελληνικών ομάδων, κάτι που ενδεχομένως δεν θα είναι τόσο συχνό φαινόμενο στη φετινή Ευρωλίγκα. Αυτό όμως που μας προκαλεί εντύπωση είναι η ευρηματικότητα των στοιχηματικών πάνω σε διαφορετικά ενδεχόμενα που μπορεί να συμβούνε στα δύο παιχνίδια.

Σημείο αναφοράς οι 75 πόντοι

Πόσο πιθανό είναι να περάσουν και οι τέσσερις ομάδες τους 75 πόντους; Αυτή η επιλογή συνδυάζεται ξεχωριστά σε κάθε ματς με τον νικητή της αναμέτρησης, αλλά και με αυτό το συγκεκριμένο όριο παραγωγικότητας για κάθε μονομάχο. Κάτι σαν το goal/goal στο ποδόσφαιρο, αλλά εδώ να περάσουν και τους 75 πόντους! Αρκετά πρωτότυπο, ενδιαφέρον και δίνει σε κάθε επίθεση τη δική της σημασία.

Οι μπόμπερς περιμένουν στα 6.75

Θα έχουμε άραγε καταιγισμό πυρός σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ; Ιδού η απορία. Πάντως μπορεί να συνδυάσετε το γεγονός ότι οι Παπαπέτρου, Μήτογλου και Τζόνσον θα σκοράρουν όλοι τρίποντο για τον Παναθηναϊκό.

Το αντίστοιχο τρίο για τον Ολυμπιακό περιλαμβάνει τους Πρίντεζη, Παπανικολάου και Πολ.

Η μάχη των αρχηγών και οι βοήθειες

Καλάθης και Σπανούλης ή Σπανούλης και Καλάθης αν προτιμάτε είναι κάτι περισσότερο από κομβικοί για τις ομάδες τους. Οι ασίστ του Καλάθη ανοίγουν το γήπεδο και έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα πλησιάσει τις 10 και πόσα ελεύθερα τρίποντα θα βγάλει για τον Φριντέτ, έναν downtown serial killer, όπως λένε και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο Σπανούλης από την άλλη πρέπει να πάρει προσπάθειες και να ξεπεράσει τα μονοψήφια όρια σκοραρίσματος. Βέβαια οι πόντοι του Σπανούλη χρειάζονται βοήθεια και σε άλλους τομείς όπως είναι τα ριμπάουντ από τον Σέρβο πύργο, τον Μιλουτίνοφ. Δείτε τις αποδόσεις!

Μπάσκετ, θέαμα και… διασκέδαση

Βλέποντας μπάσκετ στα παρκέ της Ευρωλίγκας, μιλάμε για ένα θέαμα υψηλότατου επιπέδου. Τώρα, αν αυτό μπορεί να συνδυαστεί με διασκέδαση και πρόκληση της τύχης, έχουμε ένα πλήρες πακέτο υψηλής διασκέδασης και ψυχαγωγίας για δύο μαγικές μπασκετικές βραδιές.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.