Παπανικολάου: «Ολυμπιακός από τα παλιά» (video)

Ο Κώστας Παπανικολάου δήλωσε πως ο Ολυμπιακός επέστρεψε σε αξίες του παρελθόντος με την εμφάνιση και τον τρόπο παιχνιδιού απέναντι στη Βαλένθια.

Ο Κώστας Παπανικολάου δήλωσε πως ο Ολυμπιακός επέστρεψε σε αξίες του παρελθόντος με την εμφάνιση και τον τρόπο παιχνιδιού απέναντι στη Βαλένθια. 

Ο διεθνής φόργουορντ δήλωσε μεταξύ άλλων: 
“Σίγουρα είναι μια σημαντική νίκη για να αλλάξει λίγο η ψυχολογία της ομάδας, αλλά δεν έχουμε κερδίσει και τίποτα. Όλοι γνωρίζουμε πως όταν υπάρχει αλλαγή προπονητή όλοι οι παίκτες παίρνουν ψυχολογία για να δείξουν πράγματα. Με τον κόουτς Κεμζούρα δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πολύ συγκεντρωμένα, θέλαμε να ανατρέψουμε την εικόνα της προηγούμενης εβδομάδας. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, κυρίως ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο βγάλαμε κάποια όχι πολύ καλά σημάδια, αλλά η εικόνα δεν αλλάζει μέσα σε μια μέρα και θέλω να πιστεύω πως μέρα με τη μέρα και με τη δουλειά θα βγάλουμε ανάλογη εικόνα. 

Δεν κάναμε κάτι τρομερό, ήταν απλά μια νίκη στην έδρα μας και αυτή ήρθε κόντρα, με όλο το σεβασμό στη Βαλένθια, όχι στην πιο δυνατή ομάδα της Ευρωλίγκας. Σίγουρα αυτό μας χαροποιεί για σήμερα, αλλά έρχονται πολύ πιο δύσκολες αποστολές για όλους μας, για αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να δείχνουμε ενέργεια σε κάθε προπόνηση για να γινόμαστε καλύτερα. 

Οι έξτρα πάσες βγήκαν και λόγω τρόπου παιχνιδιού της Βαλένθια. Περιμέναμε χετζ άουτ στον Βασίλη και ήμασταν προετοιμασμένοι να το αντιμετωπίσουμε. Ο Βασίλης είναι έμπειρος και σήμερα έκλεισε στόματα σε όσους έχουν πουν κάτι. Έκανε τη δουλειά των υπόλοιπων πιο εύκολη, γιατί αυτό που είχαμε να κάνουμε ήταν να διαβάσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τις αποφάσεις. 

Αυτή η ομάδα έχει μάθει να κερδίζει από την άμυνα και από αυτήν να βρίσκει ψυχολογία και ρυθμό που τον μεταφέρει στην επίθεση. Νομίζω ότι η εικόνα μας επέστρεψε σε αρκετά χρόνια πριν, βγάλαμε θετική αύρα σε όποιον ήρθε στο γήπεδο. Αυτό ήταν το σήμα κατατεθέν του Ολυμπιακού και αυτό ξαναβγήκε στο παρκέ και νομίζω πως το χάρηκαν όσοι το παρακολούθησαν και όσοι την παρακολουθούσαν τα προηγούμενα χρόνια”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.