Κεμζούρα: «Αφιερώνω τη νίκη στον Μπλατ» (video)

Στο πρώτο του παιχνίδι ως πρώτος προπονητής του Ολυμπιακού, ο Κεστούτις Κεμζούρα δεν ξέχασε τον Ντέιβιντ Μπλατ και του αφιέρωσε τη νίκη.

Στο πρώτο του παιχνίδι ως πρώτος προπονητής του Ολυμπιακού, ο Κεστούτις Κεμζούρα δεν ξέχασε τον Ντέιβιντ Μπλατ και του αφιέρωσε τη νίκη. 

Ο Λιθουανός κόουτς δήλωσε: 
«Θέλω να αφιερώσω αυτή την νίκη σε ένα μεγάλο προπονητή και έναν υπέροχο άνθρωπο, τον Ντέιβιντ Μπλατ. Είναι τιμή μου που είναι φίλος μου. Θέλω να του αφιερώσω αυτή τη νίκη.

Είπα πως το αποψινό παιχνίδι ήταν το σημαντικότερο της σεζόν γιατί αυτή θέλαμε να είναι η προσέγγιση μας και αυτό δούλεψε καλά. Κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα θα είναι έτσι και νομίζω πως θα είμαστε καλοί αν προσεγγίζουμε κάθε παιχνίδι όπως σήμερα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έκαναν καλή δουλειά.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό, ο Σπανούλη, ο Μιλουτίνοφ, όλοι ήταν καταπληκτικοί, δεν θέλω να ξεχωρίσω κανένα, δεν έχει να κάνει μόνο με όσους σκόραραν. Κυκλοφορήσαμε τη μπάλα, ήμασταν επιθετικοί, τρέξαμε, παίξαμε άμυνα. Τώρα δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε, ο τρόπος που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Υπάρχει πολλά περιθώρια βελτίωσης». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.