Κράτησε το καλύτερο για το τέλος (video)

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε για τρία δεκάλεπτα στην Αγία Πετρούπολη απέναντι στην Ζενίτ, αλλά με εντυπωσιακό τέταρτο δεκάλεπτο (28-7!) πήρε εν τέλει εύκολα τη νίκη με 87-63.

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε για τρία δεκάλεπτα στην Αγία Πετρούπολη απέναντι στην Ζενίτ, αλλά με εντυπωσιακό τέταρτο δεκάλεπτο (28-7!) πήρε εν τέλει εύκολα τη νίκη με 87-63. 

Οι «μπλαουγράνα» παρατάχθηκαν χωρίς Ρίμπας, Πάνγκος και Χίγκινς και προβληματίστηκαν αναμενόμενα αφού ο Ντιλέινι ήταν σε πολύ κακή βραδιά (5 πόντοι, 1/6 σουτ, 4 λάθη, 2 ασίστ) και η άμυνα απούσα για 20 λεπτά (40-43). 

Το δεύτερο μέρος ήταν μια διαφορετική υπόθεση, αφού οι παίκτες του Πέσιτς ανέβασαν ένταση στην άμυνα, οδήγησαν την Ζενίτ σε λάθη και με τον  Κάιλ Κούριτς να «εκτελεί» την πρώην ομάδα του (24 πόντοι, 4/4 τρίποντα, 3 ασίστ) και να κάνει νέο ατομικό ρεκόρ στην αξιολόγηση (26) πήρε τη νίκη χωρίς καρδιοχτύπια στο φινάλε. 

Ο Νίκολα Μίροτιτς τελείωσε τον αγώνα με 17 πόντους, 10 ριμπάουντ, εκ των οποίων οι 8 στην τελευταία περίοδο όταν το παιχνίδι είχε πρακτικά τελειώσει. Εργατική εμφάνιση από Κλαβέρ (12π, 4ρ, 3ας) και Ντέιβις (10π, 4ρ, 6ας), μόλις 4 λεπτά έπαιξε ο Αμπρίνες. 

Για την Ζενίτ, η οποία έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στα ρηχά επιθετικά, πρώτος σκόρερ ήταν ο Βορόνοφ με 10. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.