Ομπράντοβιτς: “Δική μου ευθύνη η εικόνα της ομάδας”

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς υπογράμμισε πως η ευθύνη για την εικόνα της Φενέρμπαχτσε στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα είναι δική του ευθύνη και πως θα κάνει τα πάντα για να αλλάξει προς το καλύτερο.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς υπογράμμισε πως η ευθύνη για την εικόνα της Φενέρμπαχτσε στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα είναι δική του ευθύνη και πως θα κάνει τα πάντα για να αλλάξει προς το καλύτερο. Ο Σέρβος κόουτς δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με την εμφάνιση των παικτών του στο Βελιγράδι και αποκάλυψε πως δε μίλησε στους παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα.

Χαρακτηριστικά, ο Ομπράντοβιτς τόνισε: “Είναι προφανές ότι ο Ερυθρός Αστέρας έπαιξε καλύτερα από εμάς. Πάλεψαν πολύ, είχαν περισσότερη διάθεση για το παιχνίδι και έπαιξαν καλύτερα από εμάς. Ήμουν έκπληκτος από την ομάδα μου περισσότερο από τον Αστέρα. Πάντα αρχίζω από τον εαυτό μου και η εικόνα της ομάδας είναι κάτι που ως κόουτς πρέπει να σκεφτώ και να βελτιώσω τα λάθη που σίγουρα υπάρχουν’.

Στη συνέχεια, ο Σέρβος κόουτς υπογράμμισε: “Δεν είπα λέξη στα αποδυτήρια για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Αλλά αρχίζω από τον εαυτό μου, αυτή είναι δική μου ευθύνη και πρέπει να την αναλύσουμε με το σταφ μου. Γιατί σκοράραμε αυτούς τους μίζερους 56 πόντους. Εξακολουθώ να λέω ότι είχαμε μια κακή προετοιμασία, για πολλούς λόγους και δεν θέλω να το επαναλάβω. Δεν μπορώ να κακολογήσω τη διάθεση των παικτών στην προπόνηση, δουλεύουμε καλά και γι αυτό λυπάμαι που παίζουμε έτσι. Αλλά η προπόνηση είναι ένα πράγμα, το ματς είναι άλλο. Ευτυχώς είναι μόνο η αρχή της σεζόν και ελπίζω ότι θα βελτιωθούμε δεν είναι η πραγματική εικόνα μας αυτή. Πρέπει να δούμε πόσο χρόνο θα χρειαστεί γι αυτό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.