Ψάχνει αντίδραση κόντρα στη Βαλένθια

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια στο ΣΕΦ, προκειμένου να δείξει αντίδραση μετά τη συντριβή της πρεμιέρας από τη Βιλερμπάν στη Γαλλία (21:30 Novasports2HD).

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια στο ΣΕΦ, προκειμένου να δείξει αντίδραση μετά τη συντριβή της πρεμιέρας από τη Βιλερμπάν στη Γαλλία (21:30 Novasports2HD). Οι “ερυθρόλευκοι” θα έχουν στον πάγκο τους τον Κεστούτις Κεμζούρα, ο οποίος θα αντικαταστήσει προσωρινά τον Ντέιβιντ Μπλατ, μέχρι να βρεθεί ο διάδοχος του πρώην τεχνικού της ομάδας. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους Πειραιώτες, οι οποίοι περιμένουν τη στήριξη των φιλάθλων τους, προκειμένου να φτάσουν στην πρώτη νίκη του στην κανονική περίοδο της Euroleague. 

Από την άλλη πλευρά, η ισπανική ομάδα προέρχεται από την εντός έδρας ήττα 96-71 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και ψάχνει και αυτή αντίδραση. Οι “νυχτερίδες” θα παραταχθούν χωρίς τον Λουί Λαμπεϊρί, ο οποίος έχει υποστεί τράβηγμα στον προσαγωγό. Οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Πέτρι Μάντιλα (Φινλανδία) και Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία) θα είναι οι τρεις διαιτητές της αναμέτρησης στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός έχει την προϊστορία με το μέρος του, καθώς σε σύνολο οκτώ αναμετρήσεων με την ισπανική ομάδα, μετράει επτά νίκες. Η μια και μοναδική του ήττα ήταν το 2003 στον Κορυδαλλό με 77-69. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.