Μίτροβιτς: «Είναι παιχνίδι δίχως πίεση για εμάς»

Ο προπονητής της Βιλερμπάν αναφέρθηκε στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (10/10).

Ο Παναθηναϊκός ήδη βρίσκεται στη Γαλλία για την αναμέτρηση στη Λιόν με τη Βιλερμπάν στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Euroleague, το βράδυ της Πέμπτης (10/10, 21:45, Novasports1HD). Οι Γάλλοι είχαν προβλήματα στην προετοιμασία τους, όπως δήλωσε και στη Euroleague ο προπονητής τους, Ζβέζνταν Μίτροβιτς. 

«Δεν μπορούμε να ισχυριστούμε πως ήταν μια τέλεια εβδομάδα για εμάς, δύο ημέρες πριν από τον αγώνα έχω έξι τραυματίες. Η κατάσταση θα είναι δύσκολη απέναντι σε τόσο καλή ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός, που προφανώς θα διεκδικήσει θέση στα playoffs. Ως συνήθως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων μας, για εμάς είναι παιχνίδι δίχως πίεση. Ακόμη και τώρα που νικήσαμε την πρώτη αγωνιστική, τα λόγια μου προς τους παίκτες δεν αλλάζουν: ξέρουμε ποιοι είμαστε και γνωρίζουμε τη διαφορά ημών κι άλλων μεγάλων ομάδων της Euroleague όπως είναι ο Παναθηναϊκός» ανέφερε ο Μαυροβούνιος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.