Βιλερμπάν: «Αναζητώντας ένα ακόμη κατόρθωμα»

Η γαλλική ομάδα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague κι η αναφορά της είναι άκρως κολακευτική για τον νταμπλούχο Ελλάδας.

«Αναζητώντας ένα ακόμη κατόρθωμα». Με αυτόν τον τίτλο αναφέρεται στον αγώνα της Βιλερμπάν με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (10/10, 21:45, Novasports1HD), η ιστοσελίδα του γαλλικού συλλόγου σε ένα άρθρο γεμάτο εγκωμιαστικά σχόλια για το «Τριφύλλι».

«Μετά τον Ολυμπιακό, είναι ο Παναθηναϊκός, ένας ακόμη Έλληνας γίγαντας, που εμφανίζεται στο «Αστρομπάλ» στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής. Το βουνό γίνεται ακόμη πιο απότομο για τη Βιλερμπάν στη δεύτερη στροφή της Euroleague. Οι «Βιλερμπανέ» που ήταν απίθανοι κόντρα στον Ολυμπιακό, πρέπει να πιάσουν τουλάχιστον την ίδια σπουδαία απόδοση για να διατηρήσουν το αήττητο σερί τους στο «Αστρομπάλ». Ο «Πανά» πετάει φωτιές στην επίθεση, δεν έχει γνωρίσει την ήττα στη σεζόν, καταφθάνει με πολλούς άλλοτε αστέρες του NBA και μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ. Εξάλλου, η εβδομάδα δεν ήταν ιδανική σε ότι αφορά στην προετοιμασία, αφού ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς αντιμετώπισε προβλήματα, άρα η ομάδα θα παλέψει με τα διαθέσιμα όπλα» τονίζει στην ιστοσελίδα της η Βιλερμπάν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.