«Πέρσι… τρέχαμε, να μην υποτιμήσουμε κανένα» (Video)

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για την ανάγκη να ξεκινήσει καλύτερα ο Παναθηναϊκός τη σεζόν και να βελτιώσει την εκτός έδρας εικόνα του, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για την ανάγκη να ξεκινήσει καλύτερα ο Παναθηναϊκός τη σεζόν και να βελτιώσει την εκτός έδρας εικόνα του, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνούς φόργουορντ στους Δημήτρη Καρύδα και Γρηγόρη Παπαβασιλείου: 

Για το πρώτο δείγμα γραφής της Βιλερμπάν απέναντι στον Ολυμπιακό: 
«Είναι το μόνο δείγμα γραφής που έχουμε από την Ευρωλίγκα αυτή τη στιγμή. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ενέργεια, το πάθος και η θέληση που έβγαλε η Βιλερμπάν απέναντι στον Ολυμπιακό αντικατοπτρίζει τι ομάδα είναι και σίγουρα δείχνει τι ομάδα είναι. Είναι μια νέα ομάδα στην Ευρωλίγκα και σίγουρα θέλουν να δείξουν και να αποδείξουν πράγματα, ειδικά στην έδρα τους παίζουν πάρα πολύ δυνατά. Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι». 

Για το βραχνά του Παναθηναϊκού στα εκτός έδρας παιχνίδια και αν θα αλλάξει αυτό φέτος: 
«Πέρσι τελειώσαμε καλά τη σεζόν στα εκτός έδρας παιχνίδια και ελπίζω ότι φέτος θα έχουμε ανάλογη συνέχεια. Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά γιατί όλα μετράνε και δεν μπορείς να χάσεις έδαφος. Σίγουρα θέλουμε να παίζουμε πολύ καλά στο ΟΑΚΑ, εκεί που μας στηρίζει ο κόσμος μας, αλλά πρέπει να ξεκινήσουμε να παίζουμε καλά και εκτός έδρας. Είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσουμε από την αρχή». 

Για το αν υπήρχε αποτέλεσμα στην πρεμιέρα που του έκανε εντύπωση: 
«Νομίζω ότι είναι πολλά πράγματα που τα βλέπουμε λάθος, δηλαδή βλέπουμε μόνο τα μπάτζετ και τα ρόστερ. Για παράδειγμα η Αρμάνι χάνει στην πρεμιέρα από την Μπάγερν σε ένα παιχνίδι που φαινομενικά πίστευε κανείς ότι θα κέρδιζε. Το Ρεάλ – Φενέρ ήταν σίγουρα αμφίρροπο, αλλά γενικά πολλές ομάδες που έχουν χτίσει δυνατή ομάδα αποδεικνύεται πως πρέπει να το αποδείξουν και στο παρκέ. Ακόμα και η Βιλερμπάν που κέρδισε εύκολα τον Ολυμπιακό, ήταν ένα αποτέλεσμα που λίγοι περίμεναν. Πρέπει να είσαι έτοιμος και προετοιμασμένος γιατί κάθε ομάδα είναι πολύ δυνατή». 

Για το αν το «χτίσιμο» μιας ομάδας κατά τη διάρκεια της σεζόν είναι το πιο σημαντικό από όλα: 
«Εννοείται αυτό. Γίνεται μια δουλειά το καλοκαίρι από όλες τις ομάδες, αλλά στο τέλος της μέρας όλοι οι παίκτες πρέπει να βγουν έξω και να παίξουν. Πρέπει βρεις τη χημεία σου, το πόσο σκληρός θα είσαι, το πόση ενέργεια θα έχεις, σίγουρα και η υγεία και η τύχη παίζουν το ρόλο τους». 

Για το αν η ήττα του Ολυμπιακού έφερε μεγαλύτερη συγκέντρωση στην ομάδα: 
«Επηρεάζεσαι σίγουρα, αλλά ως ένα βαθμό. Νομίζω πάντως πως ακόμα και αν είχε χάσει με μεγάλη διαφορά στο πρώτο παιχνίδι εμείς πάλι θα θέλαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην υποτιμήσουμε κανένα αντίπαλο. Είναι πολύ σημαντικό, γιατί πέρσι είχαμε φαινομενικά εύκολο πρόγραμμα αλλά κάναμε ήττες και μετά τρέχαμε και κυνηγάγαμε τους αντιπάλους μας. Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε κανένα παιχνίδι». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.