Πεδουλάκης: “Να λειτουργούν οι πέντε ως ένα” (Video)

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στον Δημήτρη Καρύδα και τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου λίγο πριν την αναχώρηση του Τριφυλλιού για τη Γαλλία όπου θα αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στον Δημήτρη Καρύδα και τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου λίγο πριν την αναχώρηση του Τριφυλλιού για τη Γαλλία όπου θα αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν. Αναλυτικά είπε: 

Για την Βιλερμπάν: 

“Η Βιλερμπάν και πριν παίξει με τον Ολυμπιακό, πόσο μάλλον αφού έπαιξε και έδειξε αυτή την εικόνα, είναι μια ομάδα πολύ δυνατή, βγάζει πολύ μεγάλη ενέργεια μέσα στο γήπεδο και έχει κίνητρο και ενθουσιασμό. Για μας θεωρώ ότι σημαντικό στοιχείο στο αμυντικό μας κομμάτι θα είναι το αμυντικό ριμπάουντ, και το πόσο θα αντισταθούμε στην ενέργεια. Στην επίθεση αυτό που θέλουμε είναι να λειτουργήσουμε το ένστικτο για μικρότερο χρονικό διάστημα και να χτυπήσουμε στις αδυναμίες που η Βιλερμπάν, όπως όλες οι ομάδες, έχει και αυτή”. 

Για το αν το πρώτο δεκάλεπτο απέναντι στον Αστέρα είναι ο οδηγός για τη συνέχεια:

“Δεν υπάρχει δικός μου οδηγός. Είμαστε μια ομάδα στην οποία προσπαθούμε να βρούμε μια ισορροπία, το ζήτημα είναι το μέτρο. Σε κάποια παιχνίδια πρέπει να πατήσεις περισσότερο το γκάζι, σε κάποια πρέπει να πας λίγο πιο αργά, πρέπει να επιλέξεις σε τι είσαι καλύτερος κατά τη γνώμη σου. Εμείς δουλεύουμε κάθε μέρα σε αυτό το κομμάτι, το θέμα είναι πως θα σου γίνει αυτό συνήθεια, να σου γίνει νέα συνήθεια να παίζεις γρήγορα και όχι βιαστικά”. 

Για τα τελευταία 8 δευτερόλεπτα της επίθεσης και το αν ο Παναθηναϊκός έχει βελτιωθεί σε αυτό το κομμάτι: 

“Οι Γάλλοι έχουν παράδοση σε ό,τι αφορά στο γρήγορο μπάσκετ. Σε ό,τι αφορά στα τελευταία 8 δευτερόλεπτα δουλεύουμε, υπάρχουν διαστήματα που βγάζουμε αυτό που θέλουμε. Αλλά επαναλαμβάνω πως αυτό είναι κάτι που θέλει δουλειά καθημερινά, θέλει διάβασμα, να μάθουν να λειτουργούν οι πέντε ως ένα. Αλλά είμαστε σε καλό δρόμο, μεγαλώνουν τα διαστήματα που μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Δεν είμαστε σε καλό σημείο, αλλά βελτιωνόμαστε”. 

Για το αν η ήττα του Ολυμπιακού αύξησε τη συγκέντρωση της ομάδας:

“Όχι, δεν νομίζω. Κάθε παιχνίδι της Ευρωλίγκας, ειδικά φέτος, με τα χρήματα που έχουν δοθεί και τους παίκτες που έχουν έρθει είναι πολύ δυνατό. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, αυτά είναι παρελθόντων χρόνων. Τώρα πια τα πράγματα είναι διαφορετικά, ακόμα και για τις πολύ δυνατές ομάδες που έχουν υψηλά μπάτζετ και είναι χρόνια μαζί, υπάρχουν παιχνίδια στα οποία μπορεί να δυσκολευτούν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.