Ξεκίνημα με το … αριστερό για τους ξενιτεμένους!

Το δρομολόγιο Αμερική - Ευρώπη έγινε αρκετές φορές το καλοκαίρι που μας πέρασε ωστόσο σε ρηχά νερά κινήθηκαν οι NBAers που αποκτήθηκαν από ομάδες της Ευρωλίγκας στην πρώτη αγωνιστική.

Το δρομολόγιο Αμερική – Ευρώπη έγινε αρκετές φορές το καλοκαίρι που μας πέρασε ωστόσο σε ρηχά νερά κινήθηκαν οι NBAers που αποκτήθηκαν από ομάδες της Ευρωλίγκας στην πρώτη αγωνιστική. 

Αναλυτικά:

Γκρεγκ Μονρό (Μπάγερν Μονάχου): Ο Αμερικανός σέντερ που τάραξε τα νερά της μπασκετικής Ευρώπης με τη μεταγραφή του στην Μπάγερν, στην πρεμιέρα είχα έξι πόντους και δέκα ριμπάουντ σε 22:36 λεπτά συμμετοχής. Θετικό το πρόσιμο, από έναν παίκτη ωστόσο που περιμένουμε πολλά περισσότερα. 

Τζίμερ Φριντέτ (Παναθηναϊκός): Ο Αμερικανός που ήρθε μετά βαΐων και κλάδων στον Παναθηναϊκό, στο πρώτο του παιχνίδι με τα πράσινα ήταν ιδιαίτερα “οικονομικός”. Έντεκα πόντοι από τον παίκτη του Πεδουλάκη. 

Γουέσλι Τζόνσον (Παναθηναϊκός): Όπως ήταν αναμενόμενο για ένα παίκτη που αγωνίζεται για πρώτη φορά εκτός ΗΠΑ, ο Τζόνσον δεν τρόμαξε με την απόδοσή του αλλά βοήθησε σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού αφού είχε τρεις πόντους, τρία ριμπάουντ και δύο κλεψίματα. 

Κουίνσι Έισι (Μακάμπι Τελ Αβίβ): Ο Έισι, στο ντεμπούτο του με τους Ισραηλινούς, είχε τέσσερις πόντους αλλά και οχτώ ριμπάουντ κόντρα στη Χίμκι. Λίγα πράγματα για έναν παίκτη των δυνατοτήτων του. 

Όμρι Κάσπι (Μακάμπι Τελ Αβίβ): Ο Ισραλινός ήταν αρκετά θετικός στο πρώτο του παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, μετά από δώδεκα χρόνια παρουσίας στο ΝΒΑ. 13 πόντοι, έξι ριμπάουντ και τρεις ασίστ. Καθόλου άσχημα. 

Τάιλερ Ντόρσεϊ (Μακάμπι Τελ Αβίβ): Αρνητικός ήταν ο Αμερικανός με ελληνικές ρίζες. Σε δέκα αγωνιστικά λεπτά είχε μόλις δύο πόντους σε πέντε συνολικά προσπάθειες. 

Νίκολα Μίροτιτς (Μπαρτσελόνα): Ο Μίροτιτς ξεκίνησε με το πόδι πατημένο στο γκάζι. Ο Ισπανός νατουραλιζέ είχε στην επιστροφή του στην Ευρώπη 24 πόντους με 50% στα τρίποντα (4/8) και 5/8 δίποντα. 

*Μοζγκόφ και Αμπρίνες δεν αγωνίστηκαν μιας και είναι τραυματίες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.