Πάρκερ για Σπανούλη: «Τον λατρεύω αυτόν τον τύπο» (video)

Ο Τόνι Πάρκερ μίλησε στον Χρήστο Καούρη για το πάθος του με το μπάσκετ και την Βιλερμπάν, για το πόσο γουστάρει να παίζει και να βλέπει τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και για το πόσο σημαντική είναι η Ακαδημία του.

Ο Τόνι Πάρκερ μίλησε στον Χρήστο Καούρη για το πάθος του με το μπάσκετ και την Βιλερμπάν, για το πόσο γουστάρει να παίζει και να βλέπει τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και για το πόσο σημαντική είναι η Ακαδημία του. 

«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι στην χώρα μου την Γαλλία στην Ευρωλίγκα. Είμαι ευλογημένος και παίζουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με μια κλασική ομάδα της Ευρωλίγκας με την Ολυμπιακό. Είμαι ενθουσιασμένος.

Για μένα ήταν λίγο πιο εύκολο να μεταβώ από την κατάσταση του παίκτη σε κάτι άλλο στο μπάσκετ. Από τα 26-27 μου χρόνια σκεφτόμουν κάτι τέτοιο κι είχε ξεκινήσει η επεξεργασία στο μυαλό μου.Ήταν μια εύκολη μετάβαση, να αποσυρθώ και να ασχοληθώ με τις δουλειές μου όποιες κι αν είναι αυτές. Λατρεύω την ανάμιξή μου με αυτή την ομάδα έχω περάσει από όλες τις βαθμίδες κι είναι εξαιρετικό να δουλεύω πλέον στην πατρίδα μου.

Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Άλλοι προτιμούν να αποσυρθούν από την ενεργώ δράση και να ξεκουραστούν να κάτσουν εκτός. Κάποιο άλλοι σαν εμένα, υπερκινητικοί θα έλεγα λατρεύουν να είναι συνέχεια σε εγρήγορση. Ότι κάνω το κάνω με πολύ πάθος, αφιερώνομαι σε αυτό και θέλω να αφήνω το στίγμα μου.

Η καλύτερή μου ασίστ είναι εδώ στην ακαδημία της Βιλερμπάν, να προσφέρω και να δίνω πίσω όσα έχω σε παιδιά. Να ετοιμάζω το αύριο. Τα τέσσερα πρωταθλήματα στο ΝΒΑ ήταν κάτι το ασύλληπτο, το χρυσό μετάλλιο με την Γαλλία για πρώτη φορά στην ιστορία της επίσης ήταν κάτι σαν όνειρο για μένα, δεν θα άλλαζα τίποτε από αυτά, αλλά το να ετοιμάζεις την επόμενη γενιά για μένα είναι εξίσου σημαντικό.

Ο τρόπος και η μέθοδος των Σπερς είναι αυτό που είμαι σήμερα. Φυσικά και θέλω να το μεταφέρω στην δική μου ακαδημία, γι΄αυτό κι ο τρόπος μας είναι πολύ κοντά στην μέθοδο των Σπερς, καθώς μεγάλωσα κι ωρίμασα με αυτό τον τρόπο και καταφέραμε να χτίσουμε κάτι πολύ ξεχωριστό με τον κόουτς Πόποβιτς κι όλους τους υπόλοιπους.

Η φιλοσοφία της Βιλερμπάν δεν είναι διοικητικά να στηρίζεται σε έναν άνθρωπο και να έχει από εκεί αποκλειστική χρηματοδότηση. Αυτό είναι ρίσκο. Θέλουμε να επενδύουμε έξυπνα τα χρήματά μας, έχουμε πολλά που εξελίσσονται δεν βάζουμε όλα τα χρήματά μας στο ρόστερ της ομάδας. Φτιάχνουμε καινούριο γήπεδο, εξελίσσουμε τις ακαδημίες μας, υπάρχουν πολλά που τρέχουν παράλληλα. Το μπάτζετ μας ναι όντως είναι μεγάλο, αλλά δεν πάει όλο σε παίκτες, αν δεις τα μπάτζετ το μεγαλύτερο το έχει από την Γαλλία η Μονακό, όχι εμείς.

Είχαμε μερικές σπουδαίες μάχες στο παρελθόν με τον Σπανούλη, τον λατρεύω αυτόν τον τύπο… Είναι κάτι το εκπληκτικό για το μπάσκετ, φυσικά και για το ελληνικό μπάσκετ. Είμαι πολύ χαρούμενος που το πρώτο μας παιχνίδι θα είναι εναντίον του. Θέλουμε να τους αιφνιδιάσουμε, φυσικά ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη εμπειρία. Θα είναι ένα εκπληκτικό παιχνίδι θα έχει ένταση στο γήπεδο. Για μας το ότι επιστρέψαμε στην Ευρωλίγκα είναι κάτι που τρελαίνει τους φιλάθλους μας. Θα είναι μια φανταστική βραδιά».

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Τόνι Πάρκερ στον Χρήστο Καούρη:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.