Σφαιρόπουλος: «Ώρα για δουλειά» (Video)

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ευχαριστημένος από τις προσθήκες στην Μακάμπι και έδωσε το σύνθημα για σκληρή δουλειά για να πετύχει η «ομάδα του λαού» τους στόχους της.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ευχαριστημένος από τις προσθήκες στην Μακάμπι και έδωσε το σύνθημα για σκληρή δουλειά για να πετύχει η «ομάδα του λαού» τους στόχους της. 

Αναλυτικά: 
«Είναι μια νέα σεζόν, ένα νέο ξεκίνημα. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι. Όλοι στον σύλλογο έκαναν το καλύτερο δυνατό για να φέρουν καλούς παίκτες στην ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, τον GM και το τμήμα σκάουτινγκ για την σκληρή τους δουλειά όλο το καλοκαίρι για την προσπάθεια τους να αποκτήσουμε τους παίκτες που θέλαμε. 

Τώρα βρισκόμαστε σε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι τη σεζόν, την προετοιμασία. Αυτή δεν είναι η ώρα να λέμε πολλά λόγια, είναι ώρα να δουλέψουμε. Πρέπει να χτίσουμε το παιχνίδι μας μέσα από αυτές τις προπονήσεις, να βάλουμε τις βάσεις και να εισάγουμε τους νέους παίκτες στη φιλοσοφία μας. Είναι η ώρα να μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μια εξαιρετική ομάδα. 

Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, γιατί πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτή είναι μια ομάδα με επτά νέους παίκτες. Κρατήσαμε τον πυρήνα του ρόστερ και προχωρήσαμε σε θετική κατεύθυνση, τώρα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να προοδεύσουμε. Η ομάδα θα χρειαστεί χρόνο να βρει την χημεία και τους ρόλους της. Όλοι δουλεύουμε πολύ σκληρά για να είμαστε έτοιμοι τη σωστή στιγμή, όλοι μαζί για να παλέψουμε για τους στόχους μας». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.